Uusia liiketiloja myynnissä Vaasan Kirkkopuistikolla Flickis-korttelissa

Paikkana tämä kohde on mukavasti keskustan ja Palosaaren välisen kävely- ja pyöräliikenteen varrella, monien oppilaitosten ja työpaikkojen lähettyvillä. Seinänaapurina on teatteri sekä Kulturkafferiet Ritz, jossa tunnetut kevyen musiikin esiintyjät kautta Suomen konsertoivat, joten alue osuu sopivasti kulttuurin ja musiikin ystävien kävelyreitille. Lähialueilla toimii sekä päivä- että iltaoppilaitoksia -  mm. Vaasan yliopisto, Hanken, åbo Akademi, Vasa övningskola sekä Arbis, kaupungin kirjastoa unohtamatta.

Yrittäjä, tule antamaan nostetta Kirkkopuistikolle

Vaasan Kirkkopuistikolta ja sen lähikaduilta löytyy nyt jo paljon potentiaalista ostovoimaa ja toimintaa, jotka voivat kaivata lisäpalveluita lähempänä kuin ydinkeskusta. Rakennamme tälle ns. Flickiksen tontille myös asuntoja noin 140 kpl, joka tuo palveluita hakevia kaupunkilaisia lisää näiden liiketilojen lähelle. Tämä voisi olla erinomainen paikka päivittäistavarakaupalle, idylliselle kahvilalle, kioskille, kauneusalan yrittäjälle, joogastudiolle ja erilaiseen toimistokäyttöön.

Jäähdytyksellä varustetut tilat joustavat tarpeesi mukaan

Liiketiloja on myynnissä 5 kpl kokoluokassa 39 – 134m², nopealle ostajalle tilat ovat yhdistettävissä ja muokattavissa tarpeiden mukaan myös sähköjen ja LVI-tekniikan osalta. Vakiovarusteena tiloissa on jäähdytys, kaukolämpö patterein, laattalattia, sosiaalitilat minikeittiöllä ja isot ikkunat lattiasta kattoon Kirkkopuistikolle. Tilan huonekorkeus 3,4 m, tai mahdollisuus peittää katossa kulkeva tekniikka alakatolla, jolloin korkeus 2,5 -2,7 m. Kaikkiin liiketiloihin on esteetön pääsy kadulta omalla sisäänkäynnillä. Arvioitu valmistuminen vuodenvaihteessa 2018/2019.

Kiinnostuitko? Kerro tarpeesi niin räätälöimme sinun tarkoitukseesi sopivan liiketilan tai toimiston. Tilojen keskimääräinen neliöhinta on 3 000€/m², josta valmiiksi rahoitettua yhtiölainaa n. 80%. Tilojen myyntihintaan lisätään rakennuskustannusten ALV-osuus, joka on haettavissa palautuksena verottajalta 6kk:n sisällä käyttöönotosta. Mahdollisuus ostaa myös pysäköintitilaa erillisen osakkeen muodossa autohallista.

Kohteen perustiedot

Osoite
Kirkkopuistikko 14
65100 Vaasa
Vaasa
Suomi
Liiketilat
39 m² - 134
Arvioitu valmistuminen 12/2018
Sopimustyyppi
Myytävänä
Tila
Suunnitteilla tai rakenteilla

Sijainti

Haluatko lisätietoja kohteistamme?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä pian.

Katso kaikki vapaat ja suunnitteilla olevat toimitilat

Tutustu Priimuksen liiketilojen pohjakuviin

Liiketila 1: 86,5 m²

Liiketila 2: 134 m²

Liiketila 3: 61 m²

Liiketila 4, MYYTY

Liiketila 5: 39 m²

Priimuksen liiketilat

Lataa esite Priimuksen liiketiloista