Työtilan ja asunnon yhdistelmä Jätkäsaaressa

Asunto Oy Helsingin Kompassissa on myynnissä ainutlaatuinen asunnon ja työtilan yhdistelmä. Muuttovalmis Kompassi sijaitsee Jätkäsaaren Saukonpaadessa meren rannalla. Huoneistossa yhdistyy tilava asunto upein merinäköaloin sekä katutason työtila. Monikäyttöinen työtila soveltuu mm. oman yrityksen liiketilaksi, kotitoimistoksi, ateljeeksi tai lisätilaksi elämiseen, tai voit tarjota sitä vuokralle liiketilaksi jollekin toiselle.

Työtilassa on pieni keittiötila sekä kylpyhuone (wc ja suihku). Työtilaan on pääsy suoraan kadulta sekä portaita pitkin asunnosta. Tutustu tarkemmin Asunto Oy Helsingin Kompassiin ja Saukonpaaden alueeseen.

A1: 4h+kt+s 109,5 m²  + työtila 41,0 m² – yhteensä 150,5 m². Tutustu asuntoon virtuaalisesti!

Ylellisyyttä ja modernia tekniikkaa

Meren rannalle rakennettu Kompassi koostuu kahdesta klassisen kauniista 7-kerroksista rakennuksesta, joissa on 51 laadukasta ja hyvin varusteltua kotia. Parvekkeilla on lasitukset sekä kestopuiset lattiatasot. Tyylikkäissä keittiöissä on kalusteuuni ja keraaminen keittotaso sekä integroidut astianpesukone, jääpakastinkaappi ja mikroaaltouuni. Olohuoneiden lähes lattiasta kattoon ulottuvista maisemaikkunoista avautuu upeat merinäkymät.

Kompassin kodeissa on termostaatein ohjattava vesikiertoinen lattialämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon. Lattialämmitystä voidaan säätää huonekohtaisesti kussakin asuinhuoneessa olevan termostaatin avulla. Kompassi on liitetty lisäksi kaukokylmäverkkoon, jonka ansiosta kotien ilmaa voidaan viilentää. Vastikkeeseen kuuluu 10 mb/s internetyhteys, jonka nopeutta voi tarvittaessa kasvattaa asukaan ja Elisan välisellä sopimuksella. Kompassin energialuokka on C2013.

Vastikkeet

Hoitovastike 4,20 € / m² / kk, rahoitusvastike 3,31 € / m² / kk.

Taloyhtiölainan maksuaika on 23 vuotta, josta ensimmäiset kaksi vuotta maksetaan vain koron osuutta. Koron ja lyhennyksen on arvioitu olevan noin 19,41 € / m² / kk. Ensimmäinen lainan lyhennys on kaksi vuotta taloyhtiön valmistumisesta. Taloyhtiö päättää milloin korotettua rahoitusvastiketta ryhdytään keräämään. Taloyhtiö lainan korko on 12 kk Euribor, viitekoron arvo noteerauspäivänä (29.3.2016) on -0,005 % ja marginaali on 0,90 %. RS-pankkina toimii Helsingin OP Pankki Oyj.

Kohteen perustiedot

Osoite
Saukonpaadenranta 20
00180 Helsinki
Helsinki
Suomi
361 415 €
1 004 050 €
Sopimustyyppi
Myytävänä
Tila
Valmis

Sijainti

Ota yhteyttä

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu
Salmisaarenaukio 2
00180 Helsinki

Puh. 0800 95005

Puhelu on maksuton.

Sähköposti

 

Katso kaikki vapaat ja suunnitteilla olevat toimitilat