Toimitilaa Helsingin Töölönlahdella

Töölönlahdelle, aivan päärautatieaseman viereen valmistuneet tilat tarjoavat muuntojoustavia ja moderneja toimistotiloja erikokoisiin tarpeisiin. Viimeisiä tiloja viedään nyt - toimi heti ja varmista paikkasi!

Toimistotalossa on aulapalvelut, henkilöstöravintola sekä neuvottelutilat ja auditorio käyttösi mukaan. Toimistotalon kellarista voit vuokrata autopaikkoja. Lisäksi lähellä, Finlandia-talon vieressä, sijaitsee pysäköintilaitos Q-Park Finlandia.

Talon pääkäyttäjä on Ernst & Young. Naapurissa toimivat mm. Alma Media, Ahlstrom, UPM ja KPMG.

Huippuluokan sijainti

Tilat sijaitsevat Sanomatalon, Helsingin päärautatieaseman ja tulevan keskustakirjaston vieressä.

Alueelle on helppo tulla, sillä aivan vieressä sijaitsevat Helsingin päärautatieasema sekä lähiliikenteen bussiterminaalit. Suosittu pyöräilyväylä Baana on myös aivan toimistojen vieressä. Kulttuuri on voimakkaasti läsnä, sillä Töölönlahden alueella sijaitsevat Kiasma, Musiikkitalo, Finlandia-talo ja Kansallisooppera. Vuonna 2018 valmistuva keskustakirjasto rakentuu myös naapuriin.

Millaiset tilat sinä tarvitset?

Muuntojoustavat ja modernit tilat suunnitellaan toiveidenne ja tarpeidenne mukaan 900 - 3 000 m2 kokoisiksi. Yhteensä tilaa on 3 000 m2 ja kerroskoko on noin 2 000 m2.

Kohteen perustiedot

Osoite
Alvar Aallon katu 5
00100 Helsinki
Helsinki
Suomi
Toimistot
0 m² - 800
Sopimustyyppi
Vuokrattavana
Tila
Valmis

Sijainti