Roihupelto Retail Center – uutta toimitilaa tulevan Motonetin ja Lanternan viereen

Suunnittelemme Helsingin Roihupeltoon uutta liiketilaa keväällä 2016 valmistuvan Motonetin viereen, Lanternaa vastapäätä. Lanterna ja Motonet tuovat alueelle asiakasvirtaa, josta Roihupelto Retail Centerin liikkeet hyötyvät. Tilan tarpeesi voi olla mitä tahansa 600 ja 6 000 m2 väliltä – ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksellesi parhaiten sopivat tilat.

Uusi liikekeskus tuo uutta kuhinaa Roihupeltoon. Se rakennetaan näkyvälle paikalle ja hyvien liikenneyhteyksien varrelle. Motonet myy autojen ja moottoripyörien varaosia ja -tarvikkeita, työkaluja, veneily- ja kalastustarvikkeita sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteita. Viereisen Lanternan liikkeet keskittyvät kodin sisustamiseen ja remontointiin. Itäkeskus ja kauppakeskus Itiksen palvelut ovat kivenheiton päässä.

Asiakkaidesi käyttöön on tarjolla reilusti pysäköintitilaa – noin 100 paikkaa kellarissa ja 200 pihalla, suoraan liikkeiden edessä. Maanalaisilta paikoilta on suora yhteys liiketilojen sisääntuloaulaan. Paikoitusalueet ovat yhteiset Motonetin kanssa.

Tilat ovat kysyttyjä, olethan ajoissa liikkeellä!

Kohteen perustiedot

Osoite
Tulppatie 2
00880 Helsinki
Helsinki
Suomi
Liiketilat
600 m² - 6 000
Sop. mukaan
Sopimustyyppi
Vuokrattavana
Tila
Suunnitteilla tai rakenteilla

Sijainti

Katso kaikki vapaat ja suunnitteilla olevat toimitilat

Toimitilahaku

Lista kaikista toimitiloista