Ny och levande citymiljö i Närpes 

Funderar du på att starta en ny aff ärsverksamhet eller kanske söker du ett bättre läge där din befintliga verksamhet kan blomstra? I Närpes samt grannkommunerna finns det gott om köpkraft som efterfrågar ett lokalt och mångsidigt utbud av produkter och tjänster. Antalet nya bostäder i Närpes centrum ökar varje år och även de 15 nya hemmen i torghuset genererar mera köpkraft till dessa kvarter. Här har du en ypperlig aff ärsplats för exempelvis ett trendigt café eller bageributik, en i staden efterfrågad sko- eller klädaffär, kiosk, blombutik, en frisör- eller kosmetologsalong, ditt kontor eller varför inte en alldeles egen yogastudio?

Ett läge som inte kan bli bättre

Torghuset är beläget i kärncentrum av Närpes och som namnet antyder, alldeles invid torget. Detta ypperliga läge erbjuder den bästa marknadsplatsen i regionen med gott om folk och rörelse alldeles inpå. Tillsammans med de befintliga aktörerna och speciellt Mittistanfastigheten i grannkvarteren kompletteras och enhetligas stadsbilden i Närpes med ett levande centrum och en ökad komers kring torget.

De lediga affärsutrymmena B, C och D är 49,0 m², 78,5 m² respektive 91,5 m². Affärsutrymme A och B samt D och E har gemensamma vindfång medan affärsutrymme C har ingång direkt från torget. Samtliga affärslokaler har hinderslös ingång. Bekanta dig med Torghusets affärsutrymmen och ladda ner broschyr.

Bekanta dig också med Torghusets bostäderna.

Kohteen perustiedot

Osoite
Kambvägen 2
64200 Närpiö
Närpiö
Suomi
Liiketilat
49 m² - 91,5
Sopimustyyppi
Myytävänä
Tila
Valmis

Sijainti

Haluatko lisätietoja kohteistamme?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä pian.

Katso kaikki vapaat ja suunnitteilla olevat toimitilat

Närpes Torghusets bostäder

Bekanta dig med Torghusets bostäder