Toimitilaa Vantaalla: Kuriiri - uusi maamerkki Aviapolikseen

Rakennamme toimistotalo Kuriirin Aviapolikseen, pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavalle yritysalueelle Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeeseen.

Kuriiriin tulee toimistotilojen lisäksi katutasoon myymälä- ja näyttelytilaa. Täällä voit nauttia talon yhteisistä palveluista, esim. vastaanotto- ja ravintolapalveluista sekä käyttää neuvottelu- ja auditoriotiloja. Autopaikkoja on runsaasti - myös asiakkaillesi.

Kuriirin pääset nopeasti, tulitpa sitten Helsingin keskustasta, lähikunnista tai maailmalta. Kuriiri on loistava valinta myös kansainvälisille yrityksille.

Kuriirin 25 metriin kohoavat lasijulkisivut tekevät rakennuksesta Aviapoliksen uuden maamerkin. Kuriirin ohi ajaa päivittäin lähes 100 000 autoilijaa.

Muuntojoustavat toimitilat

Kuriirin 8 500 m2 taipuu moneen tarpeeseen. Katutasoon voidaan järjestää esimerkiksi näyttely- tai myymälätilaa ja toimistotilat voidaan jakaa työhuoneiksi tai avokonttoriksi. Työpisteitä voidaan räätälöidä 30 - 400 kpl.

Palvelut

  • riittävät paikoitustilat
  • vastaanottotilat ja edustusaula
  • neuvottelutilat
  • auditoriot
  • myynti- ja myymälätilat
  • ravintola ja catering
  • huoltotilat

Nopeat yhteydet kotimaahan ja ulkomaille

Aviapolis on 42 km2:n yritysalue, jossa työskentelee jo nyt 35 000 ihmistä.  Olemme mukana Aviapolis-kehitysryhmässä. Tavoitteenamme on rakentaa alueesta koko Suomea edustava käyntikortti - saapuuhan lähes 94 prosenttia lentomatkustajista maahamme Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta.

Kuriiriin pääset lentäen, omalla autolla, taksilla, bussilla tai junalla

Kuriirin erinomainen sijainti takaa nopean liikkumisen sekä kotimaahan että maailmalle. Lentokentän läheisyys tekee Kuriirista loistavan vaihtoehdon myös kansainvälisille yrityksille. Tukholma, Tallinna ja Pietari sekä muut eurooppalaiset liike-elämän keskukset ovat käden ulottuvilla.

Tikkurilan rautatieasema on kivenheiton päässä, kuten Vuosaaren satamakin. Kuriiriin pääset kätevästi myös omalla autolla, ja parkkihallista hissillä suoraan toimistokerroksiin. Autopaikkoja on runsaasti myös asiakkaillesi.

Kohteen perustiedot

Osoite
Kuriiritie 11–15
01510 Vantaa
Vantaa
Suomi
Liiketilat
1 000 m² - 8 000
Toimistot
1 000 m² - 8 000
10000
Sopimustyyppi
Vuokrattavana
Tila
Suunnitteilla tai rakenteilla

Sijainti

Haluatko lisätietoja kohteistamme?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä pian.

Katso kaikki vapaat ja suunnitteilla olevat toimitilat