Kauppakeskus Melba elävöittää Lohjan kaupunkikuvaa

Suunnittelemme modernia kauppakeskus Melbaa Lohjan keskustaan. Kauppakeskuksen vaikutusalueella asuu yli satatuhatta ihmistä, ja Lohjan läpi kulkeva Helsingin ja Turun välinen moottoritie tuo kaupunkiin vierailijoita. Melba elävöittää keskustaa ja tuo lohjalaisille uuden kohtaamispaikan lähellä muita palveluita. Kauppakeskuksen liiketilat vuokrataan nyt, ota yhteyttä!

Nykyisen Sokoksen paikalle rakennettavan Melban suunnitellaan valmistuvan kesällä 2018. Mukaan on tulossa useita merkittäviä ketjuja ja liikkeitä, mm. S-Market. Muunneltavissa tiloissa on kuitenkin vielä tilaa, joten varaa paikkasi nyt.

Keskeinen sijainti Uudellamaalla ja Lohjalla

Melbaa suunnitellaan vilkkaan Suurlohjankadun varrelle, vain 300 metriä Lohjan torilta. Paikalle on hyvät ajoyhteydet Lohjan molemmilta sisääntuloteiltä. Kaupungin keskustassa on paljon asuntoja ja työpaikkoja, ja kauppakeskuksen lähettyvillä on myös huomattavia opiskelupaikkoja, mm. Laurea-ammattikoulu ja Länsi-Uudenmaan aikuisopisto Luksia.

Autopaikkoja kauppakeskuksessa on lähes 200 ja niihin ajetaan helposti Nyyrikinkadun puolelta. Länsipuolelle jäävästä Vihdinkadusta suunnitellaan kävelykatua, jolle tulee mm. kaupunkikuvaa elävöittäviä viihtyisiä terasseja.

Jatkuvasti kasvavalla Lohjalla on lähes 50 000 asukasta ja 8 300 kesäasuntoa. Etäisyys naapurikunta Siuntioon on vain 14 kilometriä ja Inkooseen 31 kilometriä. Helsinkiin on Lohjan keskustasta alle 60 kilometriä.

Millaiset tilat tarvitset?

Melbasta tulee valoisa ja arkkitehtuuriltaan tyylikäs. Keskuskäytävän valopiha luo liikkeiden lomaan ilmettä ja synnyttää keskukselle sydämen. Liikkuminen keskuksen sisällä on helppoa ja vaivatonta.

Kauppakeskukseen tulee tiloja yhteensä n. 15 000 m2. Vuokrattavat tilat ovat pääosin kahdessa kerroksessa, eteläpuolella myös kolmannessa kerroksessa. Autohalli on kauppakeskuksen alla.

Vuokrattavana on erikokoisia tiloja 25 m2:n liikehuoneistoista kahdessa kerroksessa sijaitsevaan yli 2 000 neliön tilaan. Osa tiloista on jo vuokrattu, mutta rakentamisvaiheessa on mahdollista varata juuri omiin tarpeisiin sopiva tila.

Kysy meiltä lisää ja varaa tilasi nyt!

Kohteen perustiedot

Osoite
Suurlohjankatu 9-13
08100 Lohja
Lohja
Suomi
Liiketilat
25 m² - 2 000
Kesä 2018
Sopimustyyppi
Vuokrattavana
Tila
Suunnitteilla tai rakenteilla

Sijainti

Vilkas Suurlohjankatu

  • 18 000 ajoneuvoa vuorokaudessa
  • 1 900 ajoneuvoa klo 16.30–17.30
  • Helppo tulla myös kävellen tai pyörällä

Katso kaikki vapaat ja suunnitteilla olevat toimitilat

Toimitilahaku

Lista kaikista toimitiloista