Kauppapaikka Herman

Herman on laadukas kotiin, sisustamiseen ja vapaa-aikaan keskittynyt yli 38 000 m2:n kauppapaikka vilkasliikenteisen viitostien varrella Kuopiossa. Hermanissa on vielä tarjolla laadukkaita liike- ja toimistotiloja moneen tarpeeseen. Hermannin vapaisiin tiloihin voit tutustua täällä.

Kauppapaikka sijaitsee Leväsentien varrella. Vilkasliikenteisen viitostien ansiosta se näkyy yli 40 000 autoilijalle päivittäin. Hermaniin on helppo saapua bussilla tai omalla autolla ja siellä on runsaasti paikoitustilaa.

Hermannissa toimii tällä hetkellä rakentamiseen ja sisustamiseen liittyviä toimijoita kuten K-Rauta, Topi Keittiöt ja Puustelli. Keväällä 2017 avaa ovensa urheiluvaatteita ja -välineitä myyvä Stadium Outlet. Muita isompia toimijoita ovat esimerkiksi Hong Kong, autokorjaamo Mekonomen, sähkötukku Rexel sekä veneisiin ja moottoripyöriin erikoistunut Yamaha Center.

Herman avattiin lokakuussa 2011, jolloin ensimmäiset liikkeet avasivat ovensa. Nyt kauppapaikka on valmistunut kokonaan. Vapaat liiketilat sijaitsevat erinomaisilla paikoilla ja niissä on hyvät näyteikkunat. Halutessasi muokkaamme tilat toiveittesi mukaisiksi.

Kysy myös toimistotiloja!

Kohteen perustiedot

Osoite
Leväsentie 2
70700 Kuopio
Kuopio
Suomi
Liiketilat
200 m² - 2 000
2012 (uudet tilat)
Sopimustyyppi
Vuokrattavana
Tila
Valmis

Sijainti

Tutustu Hermaniin

www.kauppapaikkaherman.fi 

Haluatko lisätietoja kohteistamme?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä pian.

Katso kaikki vapaat ja suunnitteilla olevat toimitilat