Varasto- ja logistiikkatilaa Freeway Logistic Cityssä Sipoossa

Freeway Logistic City on Helsinki–Lahti-moottoritien kupeeseen suunnitteilla oleva mittava logistiikkakeskus. Varasto- ja logistiikkatilan suuren koon ja liikenteellisesti keskeisen sijainnin ansiosta yritystoiminnan edellytykset ovat hyvät.

Suunnitteilla oleva logistiikkakeskus palvelee valmistuttuaan sekä kotimaisia että kansainvälisiä yrityksiä ja tehostaa Vuosaaren sataman kautta kulkevia tavaravirtoja. Ihanteellisen maaperän ansiosta rakentaminen on edullista ja nopeaa.

Logistisesti paras paikka, sataman ja lentokentän kulmakohdassa

  • Freeway sijaitsee Helsinki–Lahti-moottoritien läheisyydessä, nelostien kyljessä omalla liittymällä, riittävän etäällä ruuhkista.
  • Nopea yhteys Vuosaaren satamaan.
  • Tavaravirrat kulkevat helposti kaikkialle Suomeen ja Eurooppaan.

Logistiikkakeskus sijaitsee pari kilometriä moottoritieltä itään, Sipoon kunnan länsiosassa, ns. ”öljytien” varrella. Helsinki-Vantaan lentokentältä Freewayhin on matkaa vain reilut 20 km. Yhteys Freewaysta Vuosaaren satamaan on erittäin sujuva ja nopea: Lahden moottoritietä pitkin Kehä III:lle on vain noin 15 km ja sieltä Satamatien kautta perille Vuosaaren satamaan noin 10 km. Sataman maaliikenneyhteydet takaavat alueen kuljetusten sujuvuuden ja luovat nopeat yhteydet satamasta päätieverkkoon.

Tilat

Freeway Logistic Cityn maa-ala on noin 200 hehtaaria, joten tilat sopivat erityisesti suurille yrityksille. Alueelle tulee noin 600 000 m2 toimitilaa kymmenille yrityksille logistiikan ja niitä tukevien palveluiden alalta, esimerkiksi kuljetus-, pakkaus-, lajittelu-, varastointi- tai jalostamisen tarpeisiin. Freewayhin tulevat tarpeelliset logistiikkaliiketoimintaa tukevat palvelut: mm. huolto- ja korjauspalvelut, polttoaineen jakelu, ravintola- ja majoituspalvelut.

Uusi logistiikkakeskittymä tulee vahvistamaan Sipoon asemaa koko pääkaupunkiseudun kehittämisessä, erityisesti logistiikassa. Sipoon kunnalle Freeway on merkittävä uusi työllistäjä.

SOK on jo aloittanut alueella

  • Logistiikka-alueella toimii jo SOK:n 75 000 m2:n käyttötavaravarasto.
  • Sen viereen SOK:lle on aloitettu 150 000 m2:n päivittäistavaravaraston rakentaminen.

Tervetuloa mukaan!

Kohteen perustiedot

Osoite
Keuksuontie 1
04220 Sipoo
Sipoo
Suomi
Tuotanto- tai teollisuustilat
10 000 m² - 100 000
Logistiikka- tai varastotilat
10 000 m² - 100 000
15–18 kk vuokrasopimuksen tekemisestä
45 400 kem²
13 ha. Useita eri tonttivaihtoehtoja!
Sopimustyyppi
Vuokrattavana
Tila
Suunnitteilla tai rakenteilla

Sijainti

Lataa Freewayn esite

Esite: Logistisesti paras paikka

Haluatko lisätietoja kohteistamme?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä pian.

Katso kaikki vapaat ja suunnitteilla olevat toimitilat