Elovainion liikekeskus Ylöjärvelle

Kehittyvälle Pirkanmaalle, Ylöjärvelle, on suunnitteilla 10 000 m2:n liikekeskus. Monipuolinen ja laadukas Elovainion liikekeskus täydentää valmistuttuaan Ylöjärven ja lähialueiden päivittäis- ja erikoistavarakaupan tarjontaa.

Vuokrataan liiketilaa Ylöjärvellä

Millaiset ja minkä kokoiset liiketilat sinä tarvitset? Elovainion liikekeskukseen voi tuolla vuokralaiseksi esimerkiksi joko yksi suuri vähittäiskaupan toimija tai useampia vähittäis- ja erikoiskaupan toimijoita. Ota yhteyttä ja tule mukaan suunnittelemaan!

Loistava sijainti ja houkuttelevat naapurit

Elovainion liikekeskus rakennetaan liikenteellisesti hyvin saavutettavalle ja keskeiselle paikalle Ylöjärvelle, Kauppakeskus Elon läheisyyteen. Alueella ovat myös Kauppakeskus Ilo, Löytötavaratalo, Puutoimi, jäähalli ja liikuntakeskus.

Elovainion liikekeskukseen tulee runsaasti pysäköintitilaa, jonne on helppo tulla väljien liittymien kautta Elotieltä. Alue sijaitsee Tampereen eteläisen kehätien ja Vaasantien risteyksessä, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

Liiketilaa lähellä asiakkaita

Vuonna 2010 Elovainion risteyksen läpi ajoi noin 22 000 autoa vuorokaudessa, ja ennusteen mukaan se tulee nousemaan noin 24 % vuoteen 2030 mennessä. Vaikutusalueella asuu noin 200 000 asukasta, joista 10 km:n säteellä noin 63 000 ja ensisijaisella vaikutusalueella noin 44 000 asukasta.

Lähellä sijaitsee myös 1 000 oppilaan Koulutuskeskus Valo, jossa on lukio, ammattiopisto ja aikuiskoulutus saman katon alla.

Kohteen perustiedot

Osoite
Hallitie 1
33470 Ylöjärvi
Ylöjärvi
Suomi
Liiketilat
0 m² - 9 250
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
Sopimustyyppi
Vuokrattavana
Tila
Suunnitteilla tai rakenteilla

Sijainti

Katso kaikki vapaat ja suunnitteilla olevat toimitilat

Haluatko lisätietoja kohteistamme?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä pian.