Toimitilarakentaminen

Toimitilarakentaminen

Tarjoamme monipuoliset toimitilaratkaisut ympäri Suomea. Meiltä saat liiketilat, toimistotilat, varastotilat, tuotantotilat ja kaikki muut tilat – oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi tarve.

Autamme sinua löytämään tilat, jotka tukevat yrityksesi liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Meiltä sujuu niin uudis-, täydennys- kuin muutosrakentaminenkin ja tarjoamme lisäksi myös käyttäjäpalvelut, kuten huollon ja ylläpidon. Voimme myös auttaa nykyisten toimitilojen kehittämisessä ja saneerauksessa.

Toimitilarakentaminen kattaa kaikki rakennusprojektin vaiheet

Olemme käytettävissäsi tarpeesi mukaan hankesuunnitteluvaiheesta aina kohteen luovutukseen ja ylläpitoon. Toteutamme urakat yhtä hyvin avaimet käteen -toteutuksena kuin projektinjohtototeutuksenakin. Toimitiloihin liittyvä kiinteistökehitystoimintamme tarjoaa tukea toimitilaan, tilantarpeeseen tai tonttiin liittyviin haasteisiisi.

Vuokralaisasiakkaan kohdalla tehtäviimme voi kuulua myös hankkeen rahoituksen järjestäminen. Jos kumppanina on sijoittaja, voimme vastata vuokralaisten hankkimisesta. Mikäli sinulla on tarve jalostaa kiinteistöäsi, voimme hoitaa molemmat tehtävät.

Energiatehokkuus suunnitteluvaiheesta aina toteutukseen asti

Toimitilarakentamisessa kiinnitämme paljon huomiota energiatehokkuuteen. Useat asiakkaamme edellyttävät toimitilakohteilta huomattavaa energiatehokkuutta ja toteutusta, jolle voidaan myöntää rakennusalan yleinen ympäristösertifikaatti, kuten BREEAM tai LEED. Otamme nämä vaatimukset huomioon jo suunnittelun-ohjauksessamme ja useille hankkeillemme haetaankin ympäristösertifikaatteja.

Suomen vanhimpana rakennusliikkeenä yli 100 vuoden kokemuksella tarjoamme urakointipalveluita koko Suomen alueella, muissa Pohjoismaissa sekä Venäjällä.

Tutustu tarkemmin vapaisiin toimitiloihimme.