Toimitilarakentaminen

Toimitilarakentaminen

Rakennamme liike- ja toimistotiloja, logistiikka-, varasto- ja tuotantotiloja, datakeskuksia, kouluja, päiväkoteja ja muita vastaavia rakennuksia. Toimitilarakentamisen palvelumme kattaa kaikki rakennusprojektin vaiheet suunnittelusta toteutukseen. Toimimme koko Suomen alueella.

Toteutamme kaikenkokoisia hankkeita ammattitaidolla ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Meillä on kokemusta niin pienistä kuin isoista urakoista sekä vaativien kokonaisprojektien onnistuneesta läpiviennistä. Osaamisemme, ison konsernin tarjoamat hyödyt ja luotettavuus takaavat hyvän lopputuloksen yhteisiin hankkeisiimme. Ammattitaitoinen henkilöstömme osaa neuvoa parhaan tavan projektin toteuttamiseksi kustannustehokkaasti.

Palvelumme kattaa kaikki rakennusprojektin vaiheet

Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua tarpeen mukaan hankesuunnitteluvaiheesta aina kohteen luovutukseen ja ylläpitoon asti. Huomioimme suunnittelussa ja toteutuksessa rakennuksen koko elinkaaren. Toteutamme tilaratkaisuja, jotka joustavat asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden mukaan.

Rakennamme uudis-, täydennys- ja muutoskohteita eri urakkamuodoilla valintasi mukaan, esimerkiksi avaimet käteen –toteutuksena tai projektinjohtomallilla. Suunnittelemme ja toteutamme toimitilahankkeita myös omaperusteisina.

Tämän lisäksi tarjoamme erilaisia käyttäjäpalveluita, kuten huolto- ja ylläpitopalvelut koko kiinteistön elinkaaren ajaksi. Voimme myös auttaa nykyisten toimitilojen kehittämisessä ja saneerauksessa. Kiinteistökehityspalvelumme auttaa toimitilaan, tilantarpeeseen tai tonttiin liittyvissä haasteissasi.

Tarjoamme vapaita toimi- ja liiketiloja käyttäjille, sijoittajille ja vuokralaisille. Voimme huolehtia myös hankkeen rahoituksen järjestämisestä. Jos kumppanina on sijoittaja, vastaamme tarvittaessa myös vuokralaisten hankkimisesta.

Energiatehokkuus suunnitteluvaiheesta aina toteutukseen asti

Monet asiakkaamme edellyttävät toimitilakohteiltaan huomattavaa energiatehokkuutta ja toteutusta, jolle voidaan myöntää rakennusalan yleinen ympäristösertifikaatti, kuten BREEAM tai LEED. Otamme nämä vaatimukset huomioon jo suunnittelunohjauksessamme.

Tutustu vapaisiin toimi- ja liiketiloihimme sekä referensseihimme.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.