Kaivostoiminta

Kaivostoiminta

Tarjoamme käyttöösi kaiken, mitä tarvitset kaivostoiminnan suunnitteluun, tuotannon aloittamiseen ja ylläpitoon.

Palvelumme Suomessa ja muissa Pohjoismaissa kattavat alueen infrastruktuurin ja rakennukset. Tarvittaessa projektijohtopalvelumme asiantuntijat vastaavat hankkeesi jokaisesta vaiheista.

Meillä on erikoisosaamista ja -kalustoa, ja kehitämme jatkuvasti teknistä osaamistamme. Panostamme myös suunnitteluun, hankintoihin ja logistiikkaan, mikä näkyy parempana kustannustehokkuutena.

Saat meistä kumppanin, joka vapauttaa aikaasi ja jakaa vastuutasi. Varmistamme, että projektisi sujuu sovitun mukaisesti alusta loppuun ja huolehdimme kohteestasi ammattitaidolla tarvittaessa koko sen elinkaaren ajan.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään jo visiointivaiheessa.

Kaivostoiminnan palvelumme:

  • Kohteen projektinjohtopalvelut
  • Kaikki infrarakentamiseen liittyvät palvelut maan sisällä ja päällä
  • Kaikki talonrakentamiseen liittyvät palvelut maan sisällä ja päällä
  • Kohteesta huolehtiminen koko sen elinkaaren ajan

Esimerkkejä kaivosprojekteistamme:

  • Maailman suurin maanalainen rautamalmikaivos Ruotsin Kiirunassa: yli 21 kilometriä työ- ja kaivostunneleita, noin viisi kilometriä malmitunneleita sekä päällystystöitä kaivosalueella.
  • Pohjois-Ruotsin Svartlidenin kultakaivos: kultamalmin ja 3,5 kilometrin mittaisten tunneleiden louhinta
  • Kevitsan nikkeli- ja kuparikaivosalue: useita urakoita, mm. maa- ja betonirakennustöitä, mittava louhinta- ja murskausurakka, kolme patoallasta ja toimistorakennus. Sähköistysurakka, sisältäen tuotantolaitosten rakennus- ja prosessisähköistyksen sekä instrumentointiasennukset. Rakennustöiden aikana alueella toimii oma valmisbetoniasemamme.