Datakeskukset

Datakeskuksen rakentaminen

Tarjoamme käyttöösi datakeskus rakentamisen osaamisemme. Suunnittelemme ja organisoimme tarpeisiisi sopivan datakeskuksen rakentamisen ammattitaitoisesti ja aikatauluja noudattaen.

Toimintamme perustuu niin KVR-urakointi kuin projektinjohto-osaamiseen, ammattitaitoiseen ja luotettavaan henkilöstöön sekä laajaan asiantuntijaverkostoon. Meistä saat vastuullisen kumppanin, joka huolehtii datakeskushankkeen rakentamisesta. Lemminkäinen on Finnish Data Center Forum ry:n jäsen. Olemme perillä alalla tapahtuvista muutoksista, uusista säädöksistä ja ajankohtaisista asioista. 

Autamme sinua löytämään optimaalisen sijainnin datakeskukselle. Oikealla sijainnilla ja toteutusratkaisuilla varmistetaan uuden datakeskushankkeenne energiatehokkuus, turvallisuus ja ympäristöystävällisyys.

Meillä löytyy kokemusta datakeskuksen rakentamisesta Suomessa.

Suomi hyvä sijaintikohde

Datakeskuksen rakentaminen Suomeen kannattaa, koska Suomen ilmasto on viileä ja kalliomaaperä on vankka. Viileä ilmasto ja laaja kaukolämpöverkosto mahdollistavat säästöjä energiakustannuksissa.

Suomessa on kattava sähkönjakeluverkosto ja luotettavat verkkoyhteydet. Suomen kiinnostavuutta datakeskusten sijoituskohteena lisää Itämeren Sea Lion–tietoliikennekaapeli, joka mahdollistaa korkeatasoisen ja turvallisen tiedonsiirron Suomesta muuhun Eurooppaan.

Suomessa on poliittisesti ja yhteiskunnallisesti turvallinen ja ennustettavissa oleva lainsäädäntö.

Suomessa on alhaiset energiakustannukset ja hyvä energiansaatavuus. Täältä löytyy tarpeeksi vihreää energiaa datakeskuksen tarpeisiin. Datakeskuksilla on ollut vuodesta 2014 alkaen alhaisempi sähkövero.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan ja toteutetaan tarpeidenne mukainen datakeskus.