Linjasaneeraukset

Linjasaneeraukset suuriin taloyhtiöihin

Suunnitteletko linjasaneerausta yli sadan asunnon taloyhtiöön? Teemme laajat putkiremontit aikataulussa, sujuvasti ja joustavilla resursseilla. Olemme kustannustehokkaita, ja pystymme varmistamaan kilpailukykyiset hinnat materiaalihankinnoissa. Toimitusvarmuutemme on erinomainen.

Valttejamme ovat projektinhallinta ja suunnitelmallisuus

Olemme erikoistuneet linjasaneerauksiin ja niiden projektinhallintaan yli sadan asunnon taloyhtiöissä. Suurissa linjasaneerauksissa tärkeintä on työvaiheiden toistuvuuden takia tehdä järjestelmälliset suunnitelmat, joiden ansiosta työ saadaan etenemään sujuvasti. Teemme realistiset aikataulut, jotka pitävät ja auttavat myös kustannusten kurissa pitämisessä.

Aikataulussa pysymisen varmistamiseksi meillä on joustavat resurssit – ammattitaitoisia työmiehiä riittää tarpeen mukaan myös, jos remontissa tulee eteen yllättäviä haasteita. Työmaalla on aina paikalla vakituinen työnjohto, joka vastaa työmaan etenemisestä.

Huolehdimme projektin sujuvuudesta myös kehittämällä yhteistyötä eri osapuolten välillä. Asukasviestintää varten meillä on käytössä verkkopalvelu, jonka kautta esimerkiksi materiaalivalinnat on helppo tehdä.

Korjausrakentamisessa etujamme ovat vakituinen ja ammattitaitoinen työnjohto, suuri tuotantokyky ja joustavat resurssit.

Vankka kokemus jo yli 2 000 asunnon putkiremonteista

Meillä on kokemusta ja näyttöä jo yli 2 000 asunnon onnistuneista linjasaneerauksista. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Olemme tehneet linjasaneerauksen esimerkiksi seuraaviin taloyhtiöihin:

  • As Oy Säästövanha, Kannelmäki, Helsinki – 240 asuntoa, valmistunut 2015
  • As Oy Porvoonportti, Porvoo – 388 asuntoa, valmistunut 2015
  • As Oy Kanneltie 2, Kannelmäki, Helsinki – 154 asuntoa, valmistunut 2014
  • As Oy Lokkisaarentie, Vuosaari, Helsinki – 483 asuntoa, valmistunut 2013
  • As Oy Säästökari, Vuosaari, Helsinki – 189 asuntoa, valmistunut 2011
  • As Oy Säästöpurje, Vuosaari, Helsinki – 650 asuntoa, valmistunut 2010