Korjaus- ja muutospalvelut

Toimitilojen korjaus- ja muutospalvelut

Ovatko liike- tai toimistotilasi tarpeidesi mukaiset? Pitäisikö tiloja päivittää vastaamaan paremmin nykyisiä tarpeitanne? Teemme pienet ja keskisuuret korjaukset ja tilojen käyttötarkoituksen muutokset nopeallakin aikataululla.

Hoidamme koko projektin talotekniikkaa myöten, ja kilpailutamme tarvittaessa eri vaiheisiin aliurakoitsijat.

Meidät valitsemalla saat projektiisi samalla sekä suuren että pienen toimijan edut: hyvän projektinhallinnan ja toimitusvarmuuden, tarpeeksi suuret resurssit sekä joustavan organisaation ja ketterän toimintatavan. Projektien kesto on tyypillisesti enintään puoli vuotta. Jos projektisi on suurempi, otathan yhteyttä korjausrakentamisen palveluihimme.

Esimerkkejä tyytyväisistä asiakkaistamme ja hoitamistamme projekteista:

  • Teimme Varman omistamiin tiloihin Salmisaaressa tilamuutoksia Outokummun uusiksi toimitiloiksi vuonna 2016. Uusimme kaikki pinnat ja talotekniikkaa yhteensä noin 4 000 neliön alueelta. Teimme muun muassa uuden kokouskeskuksen 1. kerrokseen, minne rakennettiin kerroskeittiö ja neuvotteluhuoneita. Kohteen erikoisuutena rakensimme uusittuihin tiloihin katosta roikkuvat neljä kerrosta korkeat teräslasiportaat talon keskelle.
  • Tilkan sairaalan hammasklinikan rakentaminen entiseen vanhusten asuntolaan vuonna 2015 oli teknisesti vaativa työ hammaslääkärin työhön liittyvien välineiden vaatiman talotekniikan vuoksi.
  • Teimme Visman tilojen peruskorjaukset ja käyttötarkoituksen muutokset entisissä EY:n toimitiloissa Helsingin rautatieaseman kyljessä vuonna 2014.
  • Vuonna 2014 teimme vuokralaistilojen muutostyöt uudessa KPMG:n rakennuksessa Töölönlahdella Helsingissä. Tilat oli rakennettu raakapinnoille ja teimme niihin kullekin vuokralaiselle heidän tarpeitaan vastaavat muutokset. Asiakkaamme oli Etera.
  • Lemminkäisen oman keskuslaboratorion kattokorjauksessa vuonna 2013 Tuusulassa uusimme alakatot, teimme homesuojaukset, purimme vanhan katteen pois ja korvasimme sen uudella.
  • Vuonna 2012 teimme eduskunnalle väistötilat Postitaloon Helsingissä. Osa eduskunnan kirjastosta ja hallinnosta muutti omien tilojensa remontin ajaksi tekemiimme väistötiloihin. Teimme tiloihin muun muassa seinämuutoksia sekä työterveysaseman, joka tällä hetkellä toimii Sanoman työterveysasemana. Tilaajana oli Ilmarinen.