Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen

Tarjoamme korjausrakentamisen palveluita yrityksille, julkisyhteisöille sekä asuntoyhtiöille – niin pieniin kuin suuriinkin hankkeisiin.

Korjausrakentamisella varmistat kiinteistösi arvon säilymisen ja pidennät sen elinkaarta. Toteutamme korjausrakentamista pienistä pintaremonteista aina koko kiinteistön peruskorjauksiin. Päivitämme tilasi energiatehokkaiksi, nykyaikaisiksi ja viihtyisiksi.

Vahvaa projektinjohdon osaamistamme tarvitaan korjausrakentamisen projekteissa, joissa usein kiinteistöt ovat ainakin osittain käytössä koko hankkeen ajan. Rakentaminen ja työnteko on suunniteltava huolellisesti, jotta korjaustyöt aiheuttavat mahdollisimman vähän häiriötä.

Arvokiinteistöjen korjaukset

Olemme erikoistuneet peruskorjaamaan historiallisia arvorakennuksia, jotka sijaitsevat usein kaupunkien keskustoissa. Töiden tekeminen vilkkaassa ydinkeskustassa keskellä rakennettua ympäristöä siten, ettei lähiympäristön arki häiriinny, on keskeistä osaamistamme. Tällaisissa kohteissa on tärkeä tehdä korjaussuunnitelmat siten, että rakennuksen alkuperäinen tyyli ja henki säilyvät uusitussa kokonaisuudessa.

Yhtenä Suomen suurimmista korjausrakentajista toimimme laajasti talonrakentamisen ja infrarakentamisen alalla. Yhdistämme luontevasti toimialakohtaisen erikoisosaamisemme ja tarjoamme räätälöityjä korjausrakentamisen kokonaispalveluja korjauskohteiden tai asiakkaidemme maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

Toimitilojen korjaukset ja tilamuutokset

Korjausrakentamisen kysyntä kasvaa, kun nykyistä rakennuskantaa halutaan kehittää vastaamaan paremmin nykyajan työelämän tarpeisiin, kun esimerkiksi etätyönteko lisääntyy ja tilatehokkuuden vaatimukset kasvavat. Vanhoja koppimaisia työtiloja avarretaan ja päivitetään avokonttoriratkaisuiksi.

Olemme kokeneita toimitilamuutosten toteuttajia ja autamme mielellämme muuttamaan nykyiset tilasi tulevaisuuden työtapoihin ja -tarpeisiin sopiviksi. Ota yhteyttä niin toteutetaan tarpeidesi mukainen muutos yhdessä.

Kerrostalojen korotukset

Tarjoamme uuden ainutlaatuisen, patentoidun tavan toteuttaa kerrostalojen korotuksia. Menetelmämme mahdollistaa lisäkerrosten ja esimerkiksi hissin rakentamisen kolmi- ja neljäkerroksisiin taloihin.

Aikaisemmin lisäkerrosten rakentaminen on edellyttänyt perustusten vahvistamista. Uuden menetelmän ansiosta yläkerrosten perustukset voidaan rakentaa myös vanhojen ulkoseinien ulkopuolelle, eikä vanhaa vesikattoa tarvitse purkaa. Korotuksen yhteydessä taloon rakennetaan myös hissi. Uutta rakennusmaata ei tarvita lainkaan, ja asukkaat voivat asua talossa koko korotusrakentamisen ajan. Korottaminen on selvästi edullisempi vaihtoehto kuin vanhan rakennuksen purkaminen ja uuden rakentaminen.

Uutta korotusmenetelmää olemme soveltaneet mm. Tampereen ydinkeskustassa, jonne rakensimme uuden Cumulus-hotellin.