Asuntorakentaminen

Asuntorakentaminen

Huolellisesti suunnitellut ja toteutetut yksityiskohdat varmistavat julkisivusta rakenteisiin saakka ulottuvan kestävyyden. Asuntojemme korkea laatu yhdessä keskeisen sijainnin kanssa luovat ympäristön viihtyisälle asumiselle.

Asumisen laatu alkaa seinien sisältä

Rakennamme laadukkaita koteja hyville paikoille kasvukeskuksiin. Tarjoamme asuntoja kuluttajille sekä asunto- ja kiinteistösijoittajille.

Meiltä saat asuntorakentamisen palvelut aina kaavojen teettämisestä, lupien hakemisesta ja suunnittelusta rakentamiseen ja käyttöönoton ohjaukseen. Voit valita sopimusmallin tarpeesi mukaan. Rakennamme asuntoja niin yksityisille, yrityksille, julkisyhteisöille kuin sijoitusyhtiöille.

Meillä on hyvä tonttivaranto, jonka enemmistö sijaitsee kasvukeskuksissa Suomessa. Läsnäolomme kasvukeskuksissa ja pitkäaikainen paikallistuntemuksemme auttavat meitä löytämään kiinnostavat tontit. Hankimme ensisijaisesti tontteja, jotka sijaitsevat joko kaupungin keskustassa tai sen tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Suomen vanhimpana rakennusliikkeenä yli 100 vuoden kokemuksella tarjoamme urakointipalveluita koko Suomen alueella, muissa Pohjoismaissa sekä Venäjällä.

Vapaat asunnot

Tutustu asuntotarjontaamme Suomessa
Tutustu asuntotarjontaamme Venäjällä (englanniksi)