Asuntohankkeemme Kuopion Puijonlaaksossa

Rakennamme Kuopion Puijonlaaksoon usean kerrostalon kokonaisuuden. Kaikkiaan niihin tulee noin 140 asuntoa. Puijonlaakso sijaitsee Puijon virkistysalueen länsipuolella, noin 2−3 kilometrin päässä Kuopion keskustasta.

Ensimmäinen kerrostalokohde sai nimekseen Puijon Graniitti, joka nousee Puijon länsipuolelle. Puijon Graniitti valmistuu keväällä 2017. Asuntoja siinä on 23 kappaletta, kooltaan 34,0–107,5 neliötä.

Toinen kerrostalo on nimeltään Kuopion Puijon Kvartsi. Rakennamme Kvartsiin yksiöitä, kaksioita, kolmioita sekä suurempia perhehuoneistoja. Arvioitu valmistumisaika on loppukesä 2017. Talon 23 asuntoa ovat kooltaan 34,0–107,5 neliötä.

Kolmanteen kohteeseen, Asunto Oy Kuopion Marmoriin, valmistuu samoin 23 asuntoa. Arvioitu valmistumisaika on tammikuu 2018.

Neljäs yhtiö, Asunto Oy Kuopion Puijon Ilmatar, nousee samalle alueelle. Ilmatar on kahdeksankerroksinen kerrostalo, johon tulee 69 asuntoa. Aloitamme rakentamisen alkukesällä 2017 (arvio), ja työ valmistuu loppuvuonna 2018. Asunnot ovat kooltaan 23,5–75 neliötä.

Kaikissa taloissa turvallisen asumisen varmistavat ovipuhelin ja sähköverkkoon liitetyt palovaroittimet. Taloissa on myös nykyaikaiset tietoliikennekaapeloinnit.

Puijonlaakson alueella asuu reilut 6 000 ihmistä. Aluetta on kehitetty yhteistyössä Kuopion kaupungin ja rakennuttajayritysten kesken, ja sen rakentamisesta järjestettiin suunnittelukilpailu arkkitehtitoimistoille. Kehittäminen, asemakaavan laatiminen, ympäristön suunnittelu ja toteutus tapahtuu kaikkien osapuolten yhteistyönä.

Tiedot

Asuntohankkeemme Kuopion Puijonlaaksossa
omaperusteinen asuntokohde
Kuopio
Suomi
2018