Kerrostalohanke Rovaniemen keskustassa

Rakennamme aivan Rovaniemen keskustaan viisikerroksisen asuinkerrostalon. Asunto Oy Rovaniemen Valsa valmistuu loppuvuodesta 2017.

Kerrostalossa on viisi asuinkerrosta sekä kellari- ja ullakkokerrokset. Yhtiöön tulee 55 asuntoa, seitsemän liiketilaa sekä 11 autotallia ja 41 autohallipaikkaa. Asunnot ovat kooltaan 31,5–132,5 neliötä. Valsa on moderni ja monipuolinen iso taloyhtiö, josta löytyy niin pieniä yksiöitä kuin kaksikerroksisia luksusasuntoja. Asuntojen huoneistojakauma on laaja, ja materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä.

Erikoisuus Valsan asuntovalikoimassa ovat ylimpien kerrosten kaksikerroksiset huoneistot (74,5–132,5 m²). Ylellisten asuntojen alakerrasta löytyy keittiö, olohuone, makuuhuoneet ja lasitettu parveke joelle päin. Yläkerran muodostavat saunatila, takkahuone ja ilta-aurinkoon avautuva kattoterassi.

Kellarikerroksessa sijaitsevat autohallipaikat, asuntojen irtaimisto-varastot, liiketila- ja talovarasto, kuivaushuone sekä tekniset tilat. Kerrosala on 4 096,0 km2.

Porrashuoneissa on esteettömyysvaatimukset täyttävä automaattiovellinen hissi. Yhtiö varustetaan myös yleiskaapeloinnilla tietoliikenneyhteyksiä varten.

Tiedot

Asunto Oy Rovaniemen Valsa
omaperusteinen asuntokohde
Rovaniemi
Suomi
2017