Moskovan kehätien perusparannusurakka

Rakennamme tieosuutta osana Moskovan uutta kehätietä, Central Ring Roadia. Osuuteemme kuuluu vanhan tien perusparannus ja leventäminen moottoritieksi. Projekti on meille hyvin merkittävä, sillä Central Ring Road on yksi Venäjän keskeisimpiä tiehankkeita tällä hetkellä.

Aloitimme työt kesällä 2016 ja urakan arvioidaan valmistuvan lokakuussa 2017. Central Ring Road on Moskovan ympäri rakennettava 330 kilometrin pituinen uusi, neljäs ja uloin kehätie. Nyt sovittu Lemminkäisen osuus on 8,5 kilometriä pitkä, ja urakka sisältää sekä maarakennustyöt ja tierummut että päällystystyöt ja jätevedenpoistojärjestelmät.

Venäläinen OOO MOISS toimii pääurakoitsijana projektissa, ja Lemminkäinen aliurakoitsijana. MOISS valitsi meidät tähän projektiin, sillä olemme osoittaneet osaamisemme muissa projekteissa heidän kanssaan aiemmin.

Meillä on laaja kokemus Venäjällä, etenkin suurten väylien rakennus- ja korjaushankkeissa sekä päällystyksessä. Meitä pidetään luotettavana, meillä on korkealaatuiset tuotteet ja noudatamme sopimuksia ja aikatauluja asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Tiedot

Moskovan kehätien perusparannusurakka
OOO “MOISS” / LLC “MOISS”
Moskova
Venäjä
2017