Saukonpaasi - uutta kaupunkia Helsingin Jätkäsaaressa

Jätkäsaaresta on tulossa Helsingin kantakaupungin uusi merellinen kaupunginosa. Rakennamme siellä Saukonpaaden niemelle laadukkaita kerrostaloja ja pienkerrostaloja.

Tonttimme sijaitsevat Saukonpaaden korttelissa, jonka Ruoholahden ja Salmisaaren puoleiseen rantaan rakensimme vuodesta 2014 alkaen neljä uutta taloyhtiötä: Merituuli, Ruori, Kompassi ja Loisto. Viimeisin näistä, Loisto, valmistui lokakuun lopussa 2016. Talot ovat seitsemänkerroksisia, ja kussakin asunto-yhtiössä asuntoja on noin 50. Asuntokoot tarjoavat valinnanvaraa alkaen 31,5 neliön yksiöistä aina 150 neliön edustusasuntoihin.

Toisen vaiheen rakentaminen on jo hyvässä vauhdissa. Jätkäsaaren puoleisen kanavan varteen on tulossa kolme pienkerrostaloyhtiöitä: Meripihka, Meriluoto ja Merikari, joista ensimmäisessä asutaan jo. Tuleviin yhtiöihin rakennetaan moderneja yksi- ja kaksitasoisia huoneistoja, joista monissa on harvinaisen paljon erilaisia parvekkeita, terasseja sekä varastotilaa. Asuntojen kokohaarukka on 56–137,5 neliömetriä. 

Asuntojen varustelutaso on korkea, ja materiaaleissa panostamme laatuun ja trenditietoiseen tyyliin. 

Saukonpaaden etu on sen erinomainen sijainti meren ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Raitiovaunupysäkki ja metroasema sijaitsevat kävelyetäisyydellä, ja Helsingin keskusta on vain parin kilometrin päässä.

Tiedot

Asuntokortteli Saukonpaasi Helsingin Jätkäsaaressa
Omaperusteinen asuntokohde
Helsinki, Finland
Suomi
2016