Räätälöidyt tilat pankkipalveluille

Lappeenrannan kaupunki saa Etelä-Karjalan Osuuspankin pääkonttorista uuden maamerkin, joka on samalla tärkeä osa perinteikkään City-korttelin kasvojenkohotusta.

Lemminkäinen rakentaa Lappeenrannan keskustassa uutta pääkonttoria Etelä-Karjalan Osuuspankille. Ensin pankin vanhoihin tiloihin suunniteltiin remonttia. Sopivia väliaikaisia tiloja olisi kuitenkin ollut lähes mahdotonta löytää.

"Päätimme käyttää tilaisuuden hyväksemme ja investoida uusiin tiloihin, joista saisimme toimivat ja itsemme näköiset", pankinjohtaja Mauno Muukkonen sanoo.

Pankin tiloihin muuttavat myös OP Vakuutus (entinen Pohjola vakuutus Oy) ja OP-Kiinteistökeskus. Mahdollisuus palvelujen integrointiin asiakkaan ehdoilla oli tärkeä perustelu uudisrakentamiselle.

"Asiakkaalle asioinnin pitää olla mahdollisimman helppoa ja tämä on meille loistava tilaisuus parantaa tilannetta."

Uusi seitsemänkerroksinen toimitalo yhdistyy Lappeenrannan City-korttelin muutostöihin. Kortteliin rakennetaan asuintaloja sekä Williparkki-pysäköintihalli.

Keskustan tilanahtaudesta huolimatta rakennustyöt ovat sujuneet hyvin, mutta luovuuttakin on tarvittu. Esimerkiksi runkovaiheessa rakennuselementit oli nostettava suoraan rekasta paikoilleen, sillä tilaa välivarastointiin ei pienellä keskustatontilla ollut.

Rakennustöiden etenemistä on sujuvoittanut pankin nelihenkinen projektiryhmä.

"Minuun teki suuren vaikutuksen, kuinka nopeasti he pankissa kykenivät ottamaan asiat haltuun ja oppivat kertomaan meille toiveensa. Se ei ole itsestäänselvyys silloin, kun asiakas ei rakennuta taloja työkseen", Lemminkäisen työmaapäällikkö Juha Rantakaulio kehuu.

Tiedot

Osuuspankki Lappeenranta
Etelä-Karjalan Osuuspankki
Lappeenranta
Suomi
2016