Leinelän asuinalue Vantaalla

Uusi asuinalue Leinelä nousee hyvää vauhtia erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle Vantaalle.

Kasvava pääkaupunkiseutu tarvitsee jatkuvasti lisää asuntoja ja uusia asuinalueita. Sellainen on myös Leinelä, joka on hyvää vauhtia nousemassa Vantaalle. Kun Leinelä on valmis arviolta 2020, siellä asuu yli 2 500 asukasta.

Olemme olleet mukana Leinelän kehittämisessä alusta alkaen. Suunnittelua ja markkinointia on tehty yhdessä Vantaan kaupungin ja muiden rakentajien kanssa. Kiinnostuimme alueesta sen hyvän sijainnin vuoksi. Leinelä sijaitsee junaradan varressa, valtaväylien ympäröimänä, ja ajomatka Helsinkiin vie noin 25 minuuttia. Kehäradan käyttöönotto paransi huomattavasti Leinelän kulkuyhteyksiä ja vetovoimaa.

Luontoa on säilytetty alueen rakentamisessa erityisen paljon. Leinelän läpi kulkee kävelyreittejä, joita pitkin pääsee ulkoilemaan suoraan uusista asunnoista - tai vaikka hiihtoladulle. Viihtyisyyttä lisää ympäristötaide. 

Olemme rakentaneet Leinelään tähän mennessä kahteen eri kortteliin kolme kerrostaloyhtiötä, Menninkäisen ja Metsäkeijun ja Primaveran. Tällä hetkellä rakennamme Leinelän keskustakorttelia: tori, ruokakauppa ja muut liiketilat valmistuivat syksyllä 2017, ja asuntorakentaminen korttelissa jatkuu vuokratuotannolla sekä Asunto Oy Vantaan Lumpeen omistusasunnoilla. Lisäksi suunnitelmissa on vielä yksi asuntoyhtiö seuraavaan kortteliin.

Lisätietoja asuntosivuiltamme