Arvostettu Porin Karjarannan asuinalue

Olemme olleet mukana Porin Karjarannan rakentamisessa vuodesta 2009 alkaen. Aiempi Hankkijan kortteli on muovautunut arvostetuksi asuinalueeksi.

Ensimmäinen kohteemme oli vuonna 2009 valmistunut Asunto Oy Porin Martintorni, ja seuraavaksi valmistui Asunto Oy Porin Jokikartano vuonna 2013.

Vuoden 2016 lopussa valmistui rakentamamme Asunto Oy Porin Aurinkoranta, joka on neljän kerrostalon kokonaisuudestamme viimeinen. Talo on 8-kerroksinen ja sijoittuu Kokemäenjoen suuntaisesti. Rakennuksessa on 56 asuntoa (34–80 m2), lämpimiä autotalleja sekä erillistontilla autokatos ja autopaikkoja.

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto ja lämpimät autotallit. Erikoisuutena on osakkeenomistajien toivoma paikallisen kuvataideopiskelijan toteuttama seinämaalaus talon aulassa. Talon julkisivu on paikalla muurattu, ei yleisemmin käytetty elementtitoteutus.

Porin Karjaranta sijaitsee Kokemäenjoen etelärannalla Kirjurinluotoa, Hanhiluotoa ja Hevosluotoa vastapäätä, vain noin kahden kilometrin päässä Porin keskustasta.