Tasokkaita asuntoja ja liiketiloja Näsijärven tuntumassa

Rakensimme LähiTapiola Asuntorahasto Prime Ky:lle asuntoja ja liiketilaa Tampereelle. Lentävänniemen kaupunginosaan sijoittuvaan Asunto Oy Tampereen Aarettiin valmistui 138 asuntoa ja neljä liiketilaa. Kokonaishuoneistoala on 7 504 neliötä. Rakennustyöt alkoivat toukokuussa 2014 ja talo valmistui loppuvuodesta 2015. 

Asunnoissa on kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen patterilämmitys, omat vesimittarit ja koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Turvallisen asumisen varmistavat ovipuhelinjärjestelmä ja sähköverkkoon liitetyt palovaroittimet. Talossa on myös tietoliikennekaapelointi ja valokuituyhteys.

Kellarikerroksessa on yhteiskäyttöinen kerhotila ja sen yhteydessä erillinen saunaosasto. Talon rappukäytävien kellarikerroksesta on suora sisäyhteys maanalaiseen parkkihalliin, josta löytyy 83 autopaikkaa. Raput A, B ja D muodostavat omat pistemäiset talonsa kolmoskerroksesta ylöspäin.

"LähiTapiola Asuntorahasto Prime rakennuttaa asuntoja vuokrakäyttöön suurimpiin kaupunkeihin. Asunnot varustelemme tasokkaiksi, jotta asuminen niissä olisi mahdollisimman mukavaa", kertoo kiinteistörahastojohtaja Kim Särs LähiTapiolalta.