Confalt-päällyste vilkkaalle tukkutorille

Teemme päällystetyöt kolmeen uuteen kauppahalliin Kööpenhaminassa, Tanskassa. Päällysteeksi valittiin Confalt, joka sopii raskaan kuormituksen alueille.

Kööpenhaminan laitamilla sijaitseva Grønttorvet-tukkutori tarvitsi lisätilaa. Tukkutori koostuu kauppahalleista, joista ravintoloitsijat ostavat tuoreet vihanneksensa ja hedelmänsä. Me päällystämme kolmen uuden kauppahallin tilat.

Betonin lujuus ja asfaltin joustavuus yhdessä

Kööpenhaminan kaupunki ja rakennushankkeen yksityinen sijoittaja valitsivat uudelle tukkutorille Confalt-päällysteen. Se sopii hyvin varastoihin, teollisuushalleihin ja muille raskaan kuormituksen alueille.

"Confalt-päällysteessä yhdistyvät betonin lujuus ja asfaltin joustavuus", kertoo Confalt-päällysteestä Tanskassa vastaava myynti- ja sopimuspäällikkö Carl-Richard Lund.

Rakennuksen valmistuttua levitetään avoin asfalttikerros perinteisillä päällystysmenetelmillä. Asfalttikerroksen huokoset täytetään erikoislujalla Confalt-laastilla.

Confalt on erinomainen alusta rakentamiselle. Sen avulla voidaan jopa kiinnittää rakennuksen seinäelementit paikoilleen. Betonilattiaan verrattuna Confalt lyhentää rakennushankkeisiin kuluvaa aikaa sen nopean käyttöönoton ansioista. "Päällyste voidaan ottaa käyttöön jo kahden päivän kuluttua", Lund sanoo.

Kööpenhaminan tukkutorin Confalt-projektin laajuus on 62 800 neliömetriä. Hanke valmistuu lokakuussa 2015.

Confalt soveltuu niin pieniin kuin suuriin projekteihin. Tanskassa Confalt-projektit vaihtelevat linja-autopysäkeistä (40 m2) valtaviin konttiterminaaleihin ja logistiikkakeskuksiin (yli 100 000 m2).