P-Finlandia-pysäköintilaitos

Rakensimme P-Finlandian yhteen maan arvokkaimmista ympäristöistä, huolellisesti suunnitellen siihen sopivaksi ja selkeäksi käyttää.

P-Finlandia-laitoksessa suunnittelimme pysäköinnin lisäksi Finlandia-talon ja Musiikkitalon huoltoyhteydet sekä jalankulun neljään suuntaan. Tavoitteena oli selkeä, helppokäyttöinen pysäköintilaitos.

Alueen monien tunnelien ja tärkeiden laitosten, kuten Kansallismuseon, läheisyyden vuoksi hanke oli erittäin haastava. Huomioimme arvokkaan ympäristön sekä rakentamisen aikana että lopputuloksessa, ja panostimme tilojen viihtyisyyteen ja helppoon huoltoon. Toteutimme hankkeen KVR-urakkana, ja alitimme sen aikataulu- ja kustannusarvion.

Helsingin Sanomat 1.8.2013 Parkkitalossa etsitään auton viisautta

Projektiuutiset: Helsinki laajenee maan alle kiihtyvällä vauhdilla