Elinkaarimallin mukaisesti ylläpidettävät oikeus- ja poliisitalot pysyvät priimakunnossa

Oikeus- ja poliisitalon Kouvolassa ja poliisitalot Kokkolassa, Raisiossa, Iisalmessa ja Jämsässä omistaa RBS Nordisk Renting ja ylläpidosta vastaa Lemminkäinen.

Elinkaarimallin mukainen ylläpito takaa, että kiinteistö pysyy priimakunnossa eikä korjausvelkaa synny. Hoidamme jatkuvan kunnossapidon ja ennakoivat korjaustoimet.

Valtion ei vuokralaisena tarvitse investoida seiniin, ja pitkäaikaiset kiinteistönhoitosopimukset kannustavat ylläpitäjän pitämään paikat kunnossa. Ennakoiva kunnossapito estää korjausvelan karttumista kustannustehokkaasti. Myös energiakulut ovat ylläpitäjän vastuulla. Kiinteistöpalveluihin panostaminen nostaa tilojen tuottavuutta, kun palvelukokonaisuus tukee hyvin käyttäjän ydinliiketoimintaa. 

Vastuullamme ovat perusylläpidon lisäksi näiden Lemminkäisen 2000-luvun taitteessa rakentamien poliisitalojen energiakulut ja PTS-suunnitelman mukaiset korjaukset. Palvelutehtävät, energia ja PTS-korjaukset laskutetaan sovittua kuukausimaksua vastaan sopimusjakson aikana. Raportoimme omistajalle kuukausittain huoltosuunnitelman toteutumisesta ja tehdyistä toimenpiteistä.

Tiedot

Oikeus- ja poliisitalot
RBS Nordisk Renting
Kouvola
Suomi
2002

Lue lisää kiinteistöjen ylläpidosta

Kiinteistöjohtamisen palvelumme