Kouvolan oikeus- ja poliisitalo pysyy priimakunnossa

Kokonaiskustannusmalli takaa, että kiinteistö pysyy priimakunnossa eikä korjausvelkaa synny. Hoidamme jatkuvan kunnossapidon ja ennakoivat korjaustoimet.

Oikeus- ja poliisitalot Kokkolassa, Kouvolassa, Raisiossa, Iisalmessa ja Jämsässä pyörivät yhteistyömallilla, jossa rakennuttaja on RBS Nordisk Renting ja rakentamisesta ja kunnossapidosta vastaa Lemminkäinen.

Valtion ei vuokralaisena tarvitse investoida seiniin, ja pitkäaikaiset kiinteistönhuoltosopimukset kannustavat ylläpitäjän pitämään paikat priimakunnossa. Ennakoiva kunnossapito estää korjausvelan karttumista kustannustehokkaasti. Intressit ovat yhteiset, kun esimerkiksi energialasku on ylläpitäjän vastuulla. Kiinteistöpalveluihin panostaminen nostaa tilojen tuottavuutta myös parempana sisäilmana ja tiloissa työskentelevien vähempinä sairauslomapäivinä. 

Vastuullamme ovat perusylläpidon lisäksi vuonna 2002 rakennetun talon energiakulut ja pts-suunnitelman mukaiset korjaukset. Kokonaiskustannusmallin mukaisesti työt laskutetaan sovittua kuukausimaksua vastaan sopimusjakson ajan. Raportoimme omistajalle kuukausittain huoltosuunnitelman toteutumisesta ja tehdyistä toimenpiteistä.

Tiedot

Kouvolan oikeus- ja poliisitalo
RBS Nordisk Renting
Kouvola
Suomi
2002

Lue lisää kiinteistöjen ylläpidosta

Kiinteistöjohtamisen palvelumme