Meidän rakentama

Rakennamme asuntoja useissa kasvukeskuksissa Suomessa. Työpäällikkö Tuija Ingberg ja projekti-insinööri Emmi Ollikainen tuntevat tekevänsä arkista, mutta tärkeää työtä.

Taivas on harmaa, maa mutainen ja kasvot sateesta märät. Se on rakennustyömaan arkea marraskuussa, mutta työmaalla ei ole tapana valittaa pienistä. Olemme Vantaan Leinelässä , johon nousee koteja 2 500 ihmiselle. Alueelle rakennetaan kerros- ja rivitaloja. ”Tämä asuinkerrostalo valmistuu ensi vuoden kesäkuun loppuun mennessä, kuten myös parkkihalli. Sen päälle rakennamme vielä kaupan, ja aikataulussa olemme”, työpäällikkö Tuija Ingberg kertoo. Vaikka maisemat vaihtuvat, työ on Tuijalle tuttua...

28.2.2017

Hirsikouluun on mukava tulla

Rakensimme Pudasjärvelle koulukampuksen hirrestä. Elokuussa avattu koulu saa kehuja sekä oppilailta että opettajilta.

Lue lisää

Hyvä, parempi, asfalttituotanto

Hyvääkin voi parantaa. Olemme tehneet Latvian asfalttituotannossa useita pieniä muutoksia, joista on saatu tuntuvia säästöjä.

Lue lisää

Ota opiksi

Tutkimme ja käsittelemme jokaisen vahingon ja läheltä piti -tilanteen työmaillamme. Lemminkäiset kertovat tapauksista, joista voimme kaikki ottaa opiksi.

Lue lisää

Päällystyksen uusi toimintamalli – kuulumisia kentältä

Uudistimme Suomen päällystysliiketoiminnan toimintamallin tämän vuoden alussa. Tähtäämme uudistuksella työnjaon selkiyttämiseen sekä projektinhallinnan ja asiakaspalvelun parantamiseen. Kokemukset kentältä ovat positiivisia.

Lue lisää

Tulevaisuus on tietomalleissa

Tietomallintamisessa rakenne kaikkine osineen mallinnetaan kolmiulotteisesti. Paraikaa kehitetään työkaluja, joilla mallia voitaisiin hyödyntää rakenteen koko elinkaaren ajan.

Lue lisää

Puhumalla paranee?

Tavoite- ja kehityskeskustelut ovat tapa saada tietää, mitä työnantaja meiltä odottaa. Samalla voimme antaa palautetta ja kehitysideoita esimiehelle.

Lue lisää

Askelmerkit kohti tavoitteita

Jalkautamme strategiaa uudella otteella. Kurssi kohti uutta suuntaa määriteltiin keväällä järjestetyissä työpajoissa.

Lue lisää

Turvallisuus alkaa minusta

Pienet teot aamusta alkaen rakentavat turvallisen työpäivän. Aina on aikaa pukea suojaimet kunnolla. Huolehdi myös työkaveristasi ja kysy, jos jokin asia askarruttaa.

Lue lisää