Digitaalisesti uuteen kotiin

Uudet palvelut ja työkalut antavat asuntoasiakkaillemme tuntumaa siihen, miltä tulevassa kodissa näyttää.

Digityökaluilla voi hahmotella uuden kodin sisustusta ja jopa nähdä tulevan kotitalonsa kolmiulotteisena edessään. Käytämme sovelluksissa apuna virtuaalista (VR) tai lisättyä todellisuutta (AR). ”Käytämme 3D-mallinnuksiin pohjautuvia havainnekuvia rakenteilla olevissa kohteissamme. Esimerkiksi Vantaan Lumme -uudiskohteen malliasuntoon voi tutustua virtuaalitodellisuudessa joko selaimessa liikkuen tai VR-laseilla, jolloin vaikutelma on kuin astuisi asuntoon sisään”, asuntomyynnin markkinointis...

16.8.2017

Kohti uudiskotia: Valoa ja avaruutta Posteljoonin yläkerrassa

Helsingin Käpylään nousevan Posteljoonin viidenteen kerrokseen muuttavat Kaisu ja Ronald Sneitz pääsivät tutustumaan tulevaan kotiinsa ensimmäistä kertaa.

Lue lisää

Jokainen teko luo arvoa sidosryhmillemme

Lemminkäinen valmistaa koteja, toimitiloja, liikenneväyliä ja erilaisia infraratkaisuja maan päälle ja sen alle. Tähän tarvitaan työtä, raaka-aineita, energiaa ja vettä.

Lue lisää

Katse kokonaisuuteen

Saavutimme Pietarin läntisen ohitustien päällystysurakoissa mittavia säästöjä Lean Six Sigma -projektien avulla.

Lue lisää

Työmaaviestintää avoimesti ja nopeasti

Rakennushankkeen viestinnän merkitys konkretisoitui Tampereen Rantatunneli-hankkeessa. Keskellä kaupunkia sijaitsevan Suomen pisimmän maantietunnelin toteutuksesta vastasi allianssi, jossa olimme pääurakoitsijana.

Lue lisää

Murskaavan tehokasta toimintaa

Kiviainesten käsittelyssä moni käytäntö on hioutunut vuosien saatossa. Välillä on silti paikallaan miettiä asiat uusiksi.

Lue lisää

Meidän rakentama

Rakennamme asuntoja useissa kasvukeskuksissa Suomessa. Työpäällikkö Tuija Ingberg ja projekti-insinööri Emmi Ollikainen tuntevat tekevänsä arkista, mutta tärkeää työtä.

Lue lisää

Hirsikouluun on mukava tulla

Rakensimme Pudasjärvelle koulukampuksen hirrestä. Elokuussa avattu koulu saa kehuja sekä oppilailta että opettajilta.

Lue lisää

Hyvä, parempi, asfalttituotanto

Hyvääkin voi parantaa. Olemme tehneet Latvian asfalttituotannossa useita pieniä muutoksia, joista on saatu tuntuvia säästöjä.

Lue lisää