Puhumalla paranee?

Tavoite- ja kehityskeskustelut ovat tapa saada tietää, mitä työnantaja meiltä odottaa. Samalla voimme antaa palautetta ja kehitysideoita esimiehelle.

Kun tulet aamulla töihin, tiedätkö, mitä sinun pitäisi saada aikaan päivän mittaan tai tällä viikolla? Mistä tiedät, menikö homma metsään vai pärjäsitkö hienosti? Tavoite- ja kehityskeskusteluja käydään siksi, että jokaisella työntekijällä on oikeus tietää, mitä häneltä odotetaan ja miten hänen onnistumistaan mitataan. ”On mahdotonta onnistua työssä, jos tavoitteet ja odotukset eivät ole selvillä”, sanoo henkilöstöjohtaja Tania Jarrett . ”Haluamme, että ihmiset viihtyvät meillä töissä....

30.8.2016

Askelmerkit kohti tavoitteita

Jalkautamme strategiaa uudella otteella. Kurssi kohti uutta suuntaa määriteltiin keväällä järjestetyissä työpajoissa.

Lue lisää

Turvallisuus alkaa minusta

Pienet teot aamusta alkaen rakentavat turvallisen työpäivän. Aina on aikaa pukea suojaimet kunnolla. Huolehdi myös työkaveristasi ja kysy, jos jokin asia askarruttaa.

Lue lisää

Kohti uudiskotia: kuopasta kerrostaloksi

Vanha postirakennus on poissa ja asuinkerrostalo Posteljooni nousemassa Helsingin Käpylässä. Työmaalla paras osaamisemme on täydessä vauhdissa. NettiKoti-palvelun kautta koko toimitusketju on mukana työssä.

Lue lisää

Eteenpäin ja lujaa!

Päällystyksessä uuteen strategiaan suhtaudutaan toiveikkaan odottavasti.

Lue lisää

Hyvät tavat, joista ei tingitä

Hyvän liiketavan periaatteet, Code of Conduct, ovat Lemminkäisen ohjenuora, joka ohjaa kaikkea tekemistämme. Compliance-politiikalla täsmennetään, mitä hyvän liiketavan periaatteet tarkoittavat jokapäiväisessä työssä.

Lue lisää

Vältä turhaa tyhjäkäyntiä

Koneiden käytössä tarvitaan tervettä järkeä. Aiheeton tyhjäkäynti tulee kalliiksi sekä yritykselle että ympäristölle.

Lue lisää

Turvallisesti tulevaan kauteen

Päällystyskausi alkaa pian. Varmistathan hyvissä ajoin, että suojavarusteesi ovat kunnossa tulevia kiireitä varten.

Lue lisää

Kohti uudiskotia: Posteljooni löytää asukkaat

Rakennamme Helsingin Käpylän erityislaatuiselle alueelle uudisasuntoja. On aika tehdä asuntokauppoja. Kaisu ja Ronald Sneitz valitsivat itselleen 80 neliön kodin Posteljoonin ylimmästä kerroksesta.

Lue lisää