Kohti uudiskotia: kuopasta kerrostaloksi

Vanha postirakennus on poissa ja asuinkerrostalo Posteljooni nousemassa Helsingin Käpylässä. Työmaalla paras osaamisemme on täydessä vauhdissa. NettiKoti-palvelun kautta koko toimitusketju on mukana työssä.

Käpylän vanhan postirakennuksen purkaminen sujui vaivattomasti, vaikka jouduimme kaivamaan hiukan odotettua syvemmälle. Kaikki aiemmin rakennettu poistettiin tontilta, joka sijaitsee historiallisessa ympäristössä vuoden 1952 Helsingin olympialaisten kisakylän tuntumassa. Tontilla seisovat nyt suuret tyhjät saappaat, ja niin naapurit, tulevat Posteljoonin asukkaat kuin kaupungin rakennusvalvonnan väki odottavat meidän täyttävän ne. Uutta vanhaan ympäristöön "Posteljooni on erikoinen, koska se...

22.6.2016

Eteenpäin ja lujaa!

Päällystyksessä uuteen strategiaan suhtaudutaan toiveikkaan odottavasti.

Lue lisää

Hyvät tavat, joista ei tingitä

Hyvän liiketavan periaatteet, Code of Conduct, ovat Lemminkäisen ohjenuora, joka ohjaa kaikkea tekemistämme. Compliance-politiikalla täsmennetään, mitä hyvän liiketavan periaatteet tarkoittavat jokapäiväisessä työssä.

Lue lisää

Vältä turhaa tyhjäkäyntiä

Koneiden käytössä tarvitaan tervettä järkeä. Aiheeton tyhjäkäynti tulee kalliiksi sekä yritykselle että ympäristölle.

Lue lisää

Turvallisesti tulevaan kauteen

Päällystyskausi alkaa pian. Varmistathan hyvissä ajoin, että suojavarusteesi ovat kunnossa tulevia kiireitä varten.

Lue lisää

Kohti uudiskotia: Posteljooni löytää asukkaat

Rakennamme Helsingin Käpylän erityislaatuiselle alueelle uudisasuntoja. On aika tehdä asuntokauppoja. Kaisu ja Ronald Sneitz valitsivat itselleen 80 neliön kodin Posteljoonin ylimmästä kerroksesta.

Lue lisää

Keskitymme vahvuuksiimme

Päällystys-segmentin uudessa strategiassa on kolme painopistealuetta: ihmisten asettaminen etusijalle, uuden toimintamallin käyttöönotto ja kasvun mahdollistaminen. Otamme toimintamallin käyttöön ensin Suomessa. Kysyimme segmentin johtaja Robert (Robi) Blumbergilta, teknisen toimiston konepäällikkö Poul Friedrichilta ja työmaapäällikkö Marko Wendeliniltä, mitä tämä tarkoittaa päivittäisessä työssä.

Lue lisää

Isoista projekteista mallia

Talonrakentamisessa isojen hankkeiden opit jalkautetaan koko organisaatioon. Päivitetty toimintajärjestelmä on jo käytössä. Uuden strategian toteuttamisesta meille kertoivat segmentin johtaja Pauli Mäkelä, kehityspäällikkö Hanne Perälä ja projekti-insinööri Jarkko Lahti.

Lue lisää

Rautainen osaaminen ja avoin yhteistyö luovat perustan infraprojektien kannattavalle kasvulle

Osaavat työntekijät ovat avainasemassa infraprojektit-segmentin strategian toteuttamisessa. Kysyimme näkemyksiä segmentin johtaja Harri Kailasalolta, tuotantopäällikkö Andreas Elsingiltä ja pitkän linjan työmieheltä Martti Kauppiselta.

Lue lisää