Tulevaisuus on tietomalleissa

Tietomallintamisessa rakenne kaikkine osineen mallinnetaan kolmiulotteisesti. Paraikaa kehitetään työkaluja, joilla mallia voitaisiin hyödyntää rakenteen koko elinkaaren ajan.

Käytämme tietomallintamista yhä enemmän työkaluna rakennusprojekteissamme. "Tietomallit ovat osa tiedonhallintaa. Mallintamisen suurin hyöty on se, että visuaalinen, kolmiulotteinen tieto on helpommin ymmärrettävissä. Yhdistelmämalli on myös kaikkien asianosaisten käytössä", infraprojektien tekninen johtaja Kyösti Ratia selvittää. Asiakas hyötyy, koska suunnitelmaa ja sen osia voidaan tarkastella kokonaisuutena ja havainnollista mallia on helppo kommentoida. Yhdessä voidaan miettiä, miten työ...

13.9.2016

Puhumalla paranee?

Tavoite- ja kehityskeskustelut ovat tapa saada tietää, mitä työnantaja meiltä odottaa. Samalla voimme antaa palautetta ja kehitysideoita esimiehelle.

Lue lisää

Askelmerkit kohti tavoitteita

Jalkautamme strategiaa uudella otteella. Kurssi kohti uutta suuntaa määriteltiin keväällä järjestetyissä työpajoissa.

Lue lisää

Turvallisuus alkaa minusta

Pienet teot aamusta alkaen rakentavat turvallisen työpäivän. Aina on aikaa pukea suojaimet kunnolla. Huolehdi myös työkaveristasi ja kysy, jos jokin asia askarruttaa.

Lue lisää

Kohti uudiskotia: kuopasta kerrostaloksi

Vanha postirakennus on poissa ja asuinkerrostalo Posteljooni nousemassa Helsingin Käpylässä. Työmaalla paras osaamisemme on täydessä vauhdissa. NettiKoti-palvelun kautta koko toimitusketju on mukana työssä.

Lue lisää

Eteenpäin ja lujaa!

Päällystyksessä uuteen strategiaan suhtaudutaan toiveikkaan odottavasti.

Lue lisää

Hyvät tavat, joista ei tingitä

Hyvän liiketavan periaatteet, Code of Conduct, ovat Lemminkäisen ohjenuora, joka ohjaa kaikkea tekemistämme. Compliance-politiikalla täsmennetään, mitä hyvän liiketavan periaatteet tarkoittavat jokapäiväisessä työssä.

Lue lisää

Vältä turhaa tyhjäkäyntiä

Koneiden käytössä tarvitaan tervettä järkeä. Aiheeton tyhjäkäynti tulee kalliiksi sekä yritykselle että ympäristölle.

Lue lisää

Turvallisesti tulevaan kauteen

Päällystyskausi alkaa pian. Varmistathan hyvissä ajoin, että suojavarusteesi ovat kunnossa tulevia kiireitä varten.

Lue lisää