Hyvä, parempi, asfalttituotanto

Hyvääkin voi parantaa. Olemme tehneet Latvian asfalttituotannossa useita pieniä muutoksia, joista on saatu tuntuvia säästöjä.

Vuoden alussa Latviassa päättyi Lean Six Sigma (LSS) -valmennus, jossa valikoitui kolme kehityskohdetta: asfaltin tuotantokustannusten sekä polttoainekustannusten vähentäminen ja päällystyksen tehokkuuden parantaminen. ”Asfaltin tuotantokustannukset olivat jo ennestään kilpailukykyiset. Emme kuitenkaan tyytyneet siihen, vaan asetimme LSS-projektin tavoitteeksi kilpailukyvyn kehittämisen entisestään”, kertoo tuotantojohtaja Aivis Putniņš . Kun suunnittelimme tuotantokustannusten keventämistä,...

6.12.2016

Ota opiksi

Tutkimme ja käsittelemme jokaisen vahingon ja läheltä piti -tilanteen työmaillamme. Lemminkäiset kertovat tapauksista, joista voimme kaikki ottaa opiksi.

Lue lisää

Päällystyksen uusi toimintamalli – kuulumisia kentältä

Uudistimme Suomen päällystysliiketoiminnan toimintamallin tämän vuoden alussa. Tähtäämme uudistuksella työnjaon selkiyttämiseen sekä projektinhallinnan ja asiakaspalvelun parantamiseen. Kokemukset kentältä ovat positiivisia.

Lue lisää

Tulevaisuus on tietomalleissa

Tietomallintamisessa rakenne kaikkine osineen mallinnetaan kolmiulotteisesti. Paraikaa kehitetään työkaluja, joilla mallia voitaisiin hyödyntää rakenteen koko elinkaaren ajan.

Lue lisää

Puhumalla paranee?

Tavoite- ja kehityskeskustelut ovat tapa saada tietää, mitä työnantaja meiltä odottaa. Samalla voimme antaa palautetta ja kehitysideoita esimiehelle.

Lue lisää

Askelmerkit kohti tavoitteita

Jalkautamme strategiaa uudella otteella. Kurssi kohti uutta suuntaa määriteltiin keväällä järjestetyissä työpajoissa.

Lue lisää

Turvallisuus alkaa minusta

Pienet teot aamusta alkaen rakentavat turvallisen työpäivän. Aina on aikaa pukea suojaimet kunnolla. Huolehdi myös työkaveristasi ja kysy, jos jokin asia askarruttaa.

Lue lisää

Kohti uudiskotia: kuopasta kerrostaloksi

Vanha postirakennus on poissa ja asuinkerrostalo Posteljooni nousemassa Helsingin Käpylässä. Työmaalla paras osaamisemme on täydessä vauhdissa. NettiKoti-palvelun kautta koko toimitusketju on mukana työssä.

Lue lisää

Eteenpäin ja lujaa!

Päällystyksessä uuteen strategiaan suhtaudutaan toiveikkaan odottavasti.

Lue lisää