Arvot näkyvät kaikkialla

Arvot saattavat kuulostaa kaukaisilta, mutta todellisuudessa ne ovat aina näkyvillä käyttäytymisessämme niin töissä kuin vapaalla, jokaisessa kohtaamisessa toistemme kanssa.

Arvot näkyvät etenkin siinä, miten hyvin pystymme toimimaan yhdessä. Kuten Casimir strategian julkistuksen yhteydessä kirjoitti, pelaamme voittaaksemme, mutta voittaminen perustuu tiimityöhön ja rajallisten resurssien viisaaseen käyttöön. Pärjätäksemme meidän on toimittava yhtenä Lemminkäisenä. On vain "me" – sisäisessä kielenkäytössä on syytä unohtaa vastakkainasettelut.

Miten arvot näkyvät sinun työssäsi? Toivon, että jokainen miettisi, mitä kukin arvo tarkoittaa omassa arjessa. Esimerkiksi "me kunnioitamme ja luotamme" tarkoittaa kaikille vähän eri asioita. Miten sinä osoitat kunnioitusta ja luottamusta kollegoita, asiakkaita ja kumppaneita kohtaan?

Toivon myös, että käytät aikaa ymmärtääksesi Lemminkäisen strategian. Kun tiedät, mihin pyrimme, on mielekkäämpää tehdä töitä, arvojemme pohjalta. Niiden mukaisesti, tee parhaasi ja usko työkaveriesi tekevän samoin. Kerro avoimesti palautetta, sillä meidän kaikkien tehtävä on edistää yhteistyötä ja positiivista tekemisen henkeä.

Henkilöstötutkimuksen mukaan olemme sitoutuneita ja ylpeitä työnantajastamme. Toivottavasti voimme jatkossa olla vielä ylpeämpiä omasta ja toistemme työstä. Oikealla asenteella sekä taitavan johtamisen ja tiimityön avulla meillä on kaikki mahdollisuudet onnistua.

Tania Jarrett
henkilöstöjohtaja

Arvot näkyvät kaikkialla

Me asetamme ihmiset etusijalle.
Me kunnioitamme ja luotamme.
Me teemme yhteis­työtä menes­tyäksemme.

15.12.2015

24 tykkäystä