Ammattilaisia tarvitaan

Lemminkäisen ja YIT:n suunniteltu fuusio oli kesän iso uutinen kaikille lemminkäisille ja koko rakennusalalle. Uudella yhtiöllä on vahva taloudellinen asema ja kassavirta sekä yli sadan vuoden kokemus rakentamisesta. Siitä muodostuu kilpailukykyinen toimija koko Pohjois-Euroopan markkinoilla.

Työpaikkana uusi yhtiö on entistä vahvempi. Tähän asti sekä meidän että YIT:n kasvun merkittävä este on ollut osaajien puute. Ilman tekijöitä ei synny kasvua, jota yhdistymisellä tavoitellaan, joten ammattilaisia tarvitaan. Tavoitteena on, että uusi yhtiö voisi tarjota aikaisempaa mielenkiintoisempia tehtäviä ja urapolkuja. Lemminkäisen työntekijöiden työsuhteet jatkuvat fuusioista huolimatta samoissa yhtiöissä kuin tähän asti, paitsi emoyhtiö Oyj:ssä, joka sulautuu YIT Oyj:hin. Se tapahtuu...

13.9.2017

Ketteriä ratkaisuja toiminnan kehittämiseen

Hackathon-kilpailu on toimiva konsepti uusien ideoiden löytämiseen mihin tahansa liiketoimintaan. Kyse on innovaatiokilpailusta, jossa ulkopuoliset tiimit kutsutaan etsimään ratkaisuja yrityksen esittämiin haasteisiin.

Lue lisää

Suunnittelemalla ja seuraamalla onnistut!

Tampereen Rantatunneli oli meille monella tapaa ainutlaatuinen hanke. Viiden vuoden urakka huipentui marraskuussa 2016, kun tunneli avattiin liikenteelle. Rakentamiseen osallistui noin 190 ammattilaistamme ja lähes 200 alihankkijaa.

Lue lisää

Uusioasfaltti on ekologista ja taloudellista

Tiesitkö, että asfaltti on sataprosenttisesti kierrätettävää ja että Lemminkäinen on asfaltin uusiokäytössä maailman kärkiyrityksiä?

Lue lisää

Parempaa palvelua oikeaan hintaan

Lemminkäinen on iso ostaja rakennusalalla. Yhteinen vastuumme on huolehtia siitä, että ostamme laadukkaita tuotteita ja palveluita parhaaseen hintaan. Ostovoimamme ja päätöksemme vaikuttavat sekä alihankkijoiden että koko alan kehitykseen.

Lue lisää

Voittoon yhtenä Lemminkäisenä

Vuoden 2015 lopulta lähtien infraprojektit-segmentin strategiasta vastaava ryhmä on valmistellut yhteistä toimintasuunnitelmaa ja toimintamallia.

Lue lisää

Kannattaako höristää korvia?

Mitä tarkoitamme, kun puhumme kestävästä kehityksestä tai yritysvastuusta? Miksi siitä pitäisi kiinnostua jokaisen lemminkäisen?

Lue lisää

Arvot näkyvät kaikkialla

Arvot saattavat kuulostaa kaukaisilta, mutta todellisuudessa ne ovat aina näkyvillä käyttäytymisessämme niin töissä kuin vapaalla, jokaisessa kohtaamisessa toistemme kanssa.

Lue lisää

Kannattavan liiketoiminnan perusta on tyytyväinen asiakas

Asiakassuhteitamme on vaalittava ja hyvistä suhteista on oltava ylpeitä. Tärkein tekijä hyvien ja kestävien asiakassuhteiden rakentamisessa olemme me työntekijät itse. Me tuotamme asiakkaille oikealaatuiset palvelut oikeaan aikaan. Itsestäänselvä tavoitteemme on, että jokainen pyrkii aina tekemään parhaansa ilolla ja ylpeydellä.

Lue lisää