Voittoon yhtenä Lemminkäisenä

Vuoden 2015 lopulta lähtien infraprojektit-segmentin strategiasta vastaava ryhmä on valmistellut yhteistä toimintasuunnitelmaa ja toimintamallia.

Meillä on nyt vuoteen 2019 saakka ulottuvat tavoitteet infrarakentamiselle. Pyrimme kasvamaan yhdeksi johtavista infraratkaisujen toimittajista valikoiduilla liiketoiminta-alueilla Pohjois-Euroopassa. Erityisesti Ruotsissa ja Norjassa pyrimme kannattavaan kasvuun. Tavoite perustuu näiden maiden julkisen sektorin panostuksiin infrahankkeisiin. Baltian maissa haemme uusia liiketoimintamahdollisuuksia vaativan infran rakentamiseen vankan osaamisemme avulla. On kuitenkin selvää, ettemme voi...

6.6.2016

Kannattaako höristää korvia?

Mitä tarkoitamme, kun puhumme kestävästä kehityksestä tai yritysvastuusta? Miksi siitä pitäisi kiinnostua jokaisen lemminkäisen?

Lue lisää

Arvot näkyvät kaikkialla

Arvot saattavat kuulostaa kaukaisilta, mutta todellisuudessa ne ovat aina näkyvillä käyttäytymisessämme niin töissä kuin vapaalla, jokaisessa kohtaamisessa toistemme kanssa.

Lue lisää

Kannattavan liiketoiminnan perusta on tyytyväinen asiakas

Asiakassuhteitamme on vaalittava ja hyvistä suhteista on oltava ylpeitä. Tärkein tekijä hyvien ja kestävien asiakassuhteiden rakentamisessa olemme me työntekijät itse. Me tuotamme asiakkaille oikealaatuiset palvelut oikeaan aikaan. Itsestäänselvä tavoitteemme on, että jokainen pyrkii aina tekemään parhaansa ilolla ja ylpeydellä.

Lue lisää

Koneet haltuun!

Päällystämme kaikissa toimintamaissamme, ja joka maassa työskentelemme pääosin omalla kalustolla. Koneita seisoo jossain, kun niitä tarvittaisiin toisaalla.

Lue lisää

Hyvä lemminkäinen

Edessäsi on yli satavuotiaan yhtiön ensimmäinen yhteinen henkilöstölehti, joka ilmestyy kaikissa toimintamaissamme, yhteensä kahdeksalla kielellä.

Lue lisää