Suunnittelemalla ja seuraamalla onnistut!

Tampereen Rantatunneli oli meille monella tapaa ainutlaatuinen hanke. Viiden vuoden urakka huipentui marraskuussa 2016, kun tunneli avattiin liikenteelle. Rakentamiseen osallistui noin 190 ammattilaistamme ja lähes 200 alihankkijaa.

Millä keinoilla näin isot hankkeet saadaan onnistuneesti maaliin? Kaksi avainasiaa: Tee hankesuunnitelma huolellisesti. Kun budjetti, aikataulu, organisaatio ja töiden suunnittelu on tehty, ollaan jo puolessavälissä. Suunnitelmaa pitää myös noudattaa ja sen toteutumista valvoa. Rantatunneli valmistui puoli vuotta etuajassa juuri siksi, että tavoitehinta ja aikataulut olivat realistisia, seuranta kunnossa ja korjaavat toimenpiteet hoidettiin ripeästi. Suunnittele käyttöönotto hyvin. Kun hanke...

30.3.2017

Uusioasfaltti on ekologista ja taloudellista

Tiesitkö, että asfaltti on sataprosenttisesti kierrätettävää ja että Lemminkäinen on asfaltin uusiokäytössä maailman kärkiyrityksiä?

Lue lisää

Parempaa palvelua oikeaan hintaan

Lemminkäinen on iso ostaja rakennusalalla. Yhteinen vastuumme on huolehtia siitä, että ostamme laadukkaita tuotteita ja palveluita parhaaseen hintaan. Ostovoimamme ja päätöksemme vaikuttavat sekä alihankkijoiden että koko alan kehitykseen.

Lue lisää

Voittoon yhtenä Lemminkäisenä

Vuoden 2015 lopulta lähtien infraprojektit-segmentin strategiasta vastaava ryhmä on valmistellut yhteistä toimintasuunnitelmaa ja toimintamallia.

Lue lisää

Kannattaako höristää korvia?

Mitä tarkoitamme, kun puhumme kestävästä kehityksestä tai yritysvastuusta? Miksi siitä pitäisi kiinnostua jokaisen lemminkäisen?

Lue lisää

Arvot näkyvät kaikkialla

Arvot saattavat kuulostaa kaukaisilta, mutta todellisuudessa ne ovat aina näkyvillä käyttäytymisessämme niin töissä kuin vapaalla, jokaisessa kohtaamisessa toistemme kanssa.

Lue lisää

Kannattavan liiketoiminnan perusta on tyytyväinen asiakas

Asiakassuhteitamme on vaalittava ja hyvistä suhteista on oltava ylpeitä. Tärkein tekijä hyvien ja kestävien asiakassuhteiden rakentamisessa olemme me työntekijät itse. Me tuotamme asiakkaille oikealaatuiset palvelut oikeaan aikaan. Itsestäänselvä tavoitteemme on, että jokainen pyrkii aina tekemään parhaansa ilolla ja ylpeydellä.

Lue lisää

Koneet haltuun!

Päällystämme kaikissa toimintamaissamme, ja joka maassa työskentelemme pääosin omalla kalustolla. Koneita seisoo jossain, kun niitä tarvittaisiin toisaalla.

Lue lisää

Hyvä lemminkäinen

Edessäsi on yli satavuotiaan yhtiön ensimmäinen yhteinen henkilöstölehti, joka ilmestyy kaikissa toimintamaissamme, yhteensä kahdeksalla kielellä.

Lue lisää