Ketteriä ratkaisuja toiminnan kehittämiseen

Hackathon-kilpailu on toimiva konsepti uusien ideoiden löytämiseen mihin tahansa liiketoimintaan. Kyse on innovaatiokilpailusta, jossa ulkopuoliset tiimit kutsutaan etsimään ratkaisuja yrityksen esittämiin haasteisiin.

Meillä kisan nimi oli InfraHack, ja kohteena infraprojektien ja päällystyksen liiketoiminnot. Tavoitteena oli löytää Lemminkäiselle uutta teknologiaa hyödyntäviä, meille räätälöityjä ratkaisuja, jotka parantaisivat tiedonkulkua ja operatiivista tehokkuutta. Tapahtuma onnistui erittäin hyvin! InfraHack oli nopea ja hauska tapa tutustua uusiin teknologioihin ja ajatuksiin sekä löytää uusia tapoja tehdä työtä. Joskus pienilläkin muutoksilla voi saada paljon aikaan. Hakkereiden kohtaamiset omien...

6.6.2017

Suunnittelemalla ja seuraamalla onnistut!

Tampereen Rantatunneli oli meille monella tapaa ainutlaatuinen hanke. Viiden vuoden urakka huipentui marraskuussa 2016, kun tunneli avattiin liikenteelle. Rakentamiseen osallistui noin 190 ammattilaistamme ja lähes 200 alihankkijaa.

Lue lisää

Uusioasfaltti on ekologista ja taloudellista

Tiesitkö, että asfaltti on sataprosenttisesti kierrätettävää ja että Lemminkäinen on asfaltin uusiokäytössä maailman kärkiyrityksiä?

Lue lisää

Parempaa palvelua oikeaan hintaan

Lemminkäinen on iso ostaja rakennusalalla. Yhteinen vastuumme on huolehtia siitä, että ostamme laadukkaita tuotteita ja palveluita parhaaseen hintaan. Ostovoimamme ja päätöksemme vaikuttavat sekä alihankkijoiden että koko alan kehitykseen.

Lue lisää

Voittoon yhtenä Lemminkäisenä

Vuoden 2015 lopulta lähtien infraprojektit-segmentin strategiasta vastaava ryhmä on valmistellut yhteistä toimintasuunnitelmaa ja toimintamallia.

Lue lisää

Kannattaako höristää korvia?

Mitä tarkoitamme, kun puhumme kestävästä kehityksestä tai yritysvastuusta? Miksi siitä pitäisi kiinnostua jokaisen lemminkäisen?

Lue lisää

Arvot näkyvät kaikkialla

Arvot saattavat kuulostaa kaukaisilta, mutta todellisuudessa ne ovat aina näkyvillä käyttäytymisessämme niin töissä kuin vapaalla, jokaisessa kohtaamisessa toistemme kanssa.

Lue lisää

Kannattavan liiketoiminnan perusta on tyytyväinen asiakas

Asiakassuhteitamme on vaalittava ja hyvistä suhteista on oltava ylpeitä. Tärkein tekijä hyvien ja kestävien asiakassuhteiden rakentamisessa olemme me työntekijät itse. Me tuotamme asiakkaille oikealaatuiset palvelut oikeaan aikaan. Itsestäänselvä tavoitteemme on, että jokainen pyrkii aina tekemään parhaansa ilolla ja ylpeydellä.

Lue lisää

Koneet haltuun!

Päällystämme kaikissa toimintamaissamme, ja joka maassa työskentelemme pääosin omalla kalustolla. Koneita seisoo jossain, kun niitä tarvittaisiin toisaalla.

Lue lisää