Hyvä lemminkäinen

Vaikka yrityksen nimi vaihtuu, osaamisemme ja tekemämme työ pysyvät ja näkyvät.

Kirjoitin Lemmyyn kolmisen vuotta sitten: ”Meillä lemminkäisillä on paljon asiantuntemusta ja osaamista, joiden varaan voimme rakentaa tulevan menestyksemme.” Sama pätee edelleen, myös uudessa yhtiössä. Vaikka Lemminkäinen katoaa nimenä, henkilökohtainen osaaminen ja kokemus eivät katoa keneltäkään. Sadat hienot referenssimme pysyvät ja tekemisemme jäljet näkyvät yhteiskunnassa, samoin oppi, jota olemme töiden myötä keränneet vuosien mittaan. Ja sitä tarvitaan nyt, kun Lemminkäinen ja YIT...

5.12.2017

Ammattilaisia tarvitaan

Lemminkäisen ja YIT:n suunniteltu fuusio oli kesän iso uutinen kaikille lemminkäisille ja koko rakennusalalle. Uudella yhtiöllä on vahva taloudellinen asema ja kassavirta sekä yli sadan vuoden kokemus rakentamisesta. Siitä muodostuu kilpailukykyinen toimija koko Pohjois-Euroopan markkinoilla.

Lue lisää

Ketteriä ratkaisuja toiminnan kehittämiseen

Hackathon-kilpailu on toimiva konsepti uusien ideoiden löytämiseen mihin tahansa liiketoimintaan. Kyse on innovaatiokilpailusta, jossa ulkopuoliset tiimit kutsutaan etsimään ratkaisuja yrityksen esittämiin haasteisiin.

Lue lisää

Suunnittelemalla ja seuraamalla onnistut!

Tampereen Rantatunneli oli meille monella tapaa ainutlaatuinen hanke. Viiden vuoden urakka huipentui marraskuussa 2016, kun tunneli avattiin liikenteelle. Rakentamiseen osallistui noin 190 ammattilaistamme ja lähes 200 alihankkijaa.

Lue lisää

Uusioasfaltti on ekologista ja taloudellista

Tiesitkö, että asfaltti on sataprosenttisesti kierrätettävää ja että Lemminkäinen on asfaltin uusiokäytössä maailman kärkiyrityksiä?

Lue lisää

Parempaa palvelua oikeaan hintaan

Lemminkäinen on iso ostaja rakennusalalla. Yhteinen vastuumme on huolehtia siitä, että ostamme laadukkaita tuotteita ja palveluita parhaaseen hintaan. Ostovoimamme ja päätöksemme vaikuttavat sekä alihankkijoiden että koko alan kehitykseen.

Lue lisää

Voittoon yhtenä Lemminkäisenä

Vuoden 2015 lopulta lähtien infraprojektit-segmentin strategiasta vastaava ryhmä on valmistellut yhteistä toimintasuunnitelmaa ja toimintamallia.

Lue lisää

Kannattaako höristää korvia?

Mitä tarkoitamme, kun puhumme kestävästä kehityksestä tai yritysvastuusta? Miksi siitä pitäisi kiinnostua jokaisen lemminkäisen?

Lue lisää

Arvot näkyvät kaikkialla

Arvot saattavat kuulostaa kaukaisilta, mutta todellisuudessa ne ovat aina näkyvillä käyttäytymisessämme niin töissä kuin vapaalla, jokaisessa kohtaamisessa toistemme kanssa.

Lue lisää