Kannattaako höristää korvia?

Mitä tarkoitamme, kun puhumme kestävästä kehityksestä tai yritysvastuusta? Miksi siitä pitäisi kiinnostua jokaisen lemminkäisen?

Kestävä kehitys tarkoittaa sitä, että ihminen, ympäristö ja talous otetaan huomioon sekä päätöksenteossa että arjessa. Sosiaalinen vastuu on työllistämistä ja työntekijöistä huolehtimista. Se sisältää myös suhteemme muihin, kuten asiakkaisiin ja viranomaisiin. Suurena rakennusyrityksenä väistämättä vaikutamme ympäristöön. Minimoimme haitallisia vaikutuksia muun muassa tehostamalla energian ja materiaalien käyttöä ja kasvattamalla tuotannon ympäristöystävällisyyttä - esimerkkinä uusioasfaltti....

15.3.2016

Arvot näkyvät kaikkialla

Arvot saattavat kuulostaa kaukaisilta, mutta todellisuudessa ne ovat aina näkyvillä käyttäytymisessämme niin töissä kuin vapaalla, jokaisessa kohtaamisessa toistemme kanssa.

Lue lisää

Kannattavan liiketoiminnan perusta on tyytyväinen asiakas

Asiakassuhteitamme on vaalittava ja hyvistä suhteista on oltava ylpeitä. Tärkein tekijä hyvien ja kestävien asiakassuhteiden rakentamisessa olemme me työntekijät itse. Me tuotamme asiakkaille oikealaatuiset palvelut oikeaan aikaan. Itsestäänselvä tavoitteemme on, että jokainen pyrkii aina tekemään parhaansa ilolla ja ylpeydellä.

Lue lisää

Koneet haltuun!

Päällystämme kaikissa toimintamaissamme, ja joka maassa työskentelemme pääosin omalla kalustolla. Koneita seisoo jossain, kun niitä tarvittaisiin toisaalla.

Lue lisää

Hyvä lemminkäinen

Edessäsi on yli satavuotiaan yhtiön ensimmäinen yhteinen henkilöstölehti, joka ilmestyy kaikissa toimintamaissamme, yhteensä kahdeksalla kielellä.

Lue lisää