Yhteinen tavoite

Venäjän talouden taantuma kiihdytti asuntomyyntiä vuoden 2014 lopulla, jolloin nähtiin myyntipiikki.

"Ihmiset sijoittavat asuntoihin, vaikka comfort-luokan asuntojen hinnat nousivat noin 14–15 prosenttia viime vuonna", sanoo myyntipäällikkö Marina Silantjeva.

Luotettavuus on tärkein myyntivaltti Venäjällä, jossa myimme viime vuonna 520 asuntoa. Lemminkäinen rakentaa Marinan mukaan nopeammin ja laadukkaammin kuin venäläiset kilpailijansa.

Menestyksekkään myynnin taustalla on myös 13 hengen energinen myyntitiimi.

"He ymmärtävät, että henkilökohtaisten tavoitteiden lisäksi meidän on saavutettava yhteinen kuukausitavoitteemme, ja olemme aina siihen päässeetkin. Onnistumiset yhdistävät ja motivoivat meitä", Marina sanoo.

"Tavoitteenamme on hyvä, ammattimainen palvelutaso. Suomalaisten asuntojen ja myyntikäytäntöjen yhdistelmä tehostaa myyntiä", sanoo myyntiosaston asiantuntija Ilja Belousov.

"Kilpailemme keskenämme hyvässä hengessä. Autamme toisiamme antamalla vinkkejä. Joka asunnolle löytyy ostaja, mutta meidän asuntomme erottuvat laatunsa ja monipuolisten suunnitteluratkaisujensa ansiosta", sanoo myyntiosaston asiantuntija Artjom Petuhov.

Teksti: Santeri Pakkanen
Kuva: Maria Morina

Team

Elena Arzamazova, Grigoriy Terentev, Aleksandra Felkner, Artem Petukhov, Irina Nemkova, Ilia Belousov, Evgeniy Lukyanchikov, Diana Zorina, Anna Ivanova, Natalia Ivanova, Marina Silantyeva.

Pintoja joka makuun

Venäjällä suurin osa asunnoista myydään pintavalmiina. Viimeistelyssä voi valita kaksi tasoa: valkoisen tai täysin viimeistellyn. Tarvittaessa viimeistelyn saa Lemminkäiseltä lisäpalveluna. Yleensä ostaja hoitaa viimeistelyn vuoden kuluessa. Moni asiakas tulee Siperian ja Uralin öljykenttäalueilta, joissa palkkataso on korkea. Noin 70 prosenttia asiakkaista ostaa asunnon omalla rahoituksella.

6.4.2015

14 tykkäystä