Tiimin voimaa jäällä

Helsingin jäähallilla oli helmikuussa railakas meno, kun rakennusalan lätkäjoukkueet ottivat toisistaan mittaa Cramo Hockey Cupissa.

Lemminkäisen joukkue on koossa jo kahdeksatta vuotta. "Meillä on tällä hetkellä ringissä noin 30 miestä, ja uudet ovat tervetulleita mukaan", joukkueen perustaja, kapteeni Juha Luostarinen kertoo.

Treenit ovat kerran viikossa. "Tulijalla pitää olla pelivarusteet, mutta muita vaatimuksia ei ole."

Lätkäjoukkueen jäsenet tulevat eri toimialoilta ja tehtävistä. Suuremmalla osalla on kiekkotaustaa, mutta osa on vasta aloittanut pelaamisen.

"Joukkueessa olemme kaikki tasa-arvoisia ja on helppo puhua rennosti työhönkin liittyvistä asioista. Työnantajalle harrastusporukat ovat arvokkaita, sillä joukkueen tiimihenki siirtyy myös työhön", Juha sanoo.

Hauskanpito ja kuntoilu ovat joukkueen tärkeimmät tavoitteet, vaikka pelit otetaan tosissaan. Kun päivän ensimmäinen ottelu päättyi 4–0 tappioon, tunnelma pukuhuoneessa oli sen mukainen. Siitä tsemppi kasvoi, loput pelit voitettiin ja päivän päätteeksi pokattiin turnausvoittajan kiertopalkinto kiekkolegenda Esa Tikkaselta. Tiimin yhteinen tekeminen merkitsee parhaimmillaan suuria tunteita molempiin suuntiin.

Ilmianna harrastava työporukka toimitukselle! Laitetaan hyvät ideat jakoon.

Teksti: Johanna Paasikangas-Tella
Kuva: Tomi Nuotsalo

Kuva

Kaikki yhden puolesta. Vasemmalla takana Lemminkäisen joukkueesta Tero Lehmuskoski, Toni Laine, Juha Luostarinen, Mikael Forstén ja Antti Kokkonen.

Liikunta osaksi elämää

Ryhdy liikkumaan säännöllisesti, kokeile ja innostu uusistakin lajeista! Hyvän mielen lisäksi saat paremmat yöunet ja paljon lisää energiaa sekä työhön että vapaa-aikaan. Kestävyyskuntoa parannat jo liikkumalla viikossa 2,5 tuntia reippaasti tai 1,15 h rasittavasti.

12.3.2015

17 tykkäystä