Tania Jarrett

Henkilöstöjohtaja, toimipiste: Helsinki

Synnyin Lappeenrannassa ja asuin nuoruuteni Jyväskylässä. Nykyisin tukikohtani ovat sekä Helsingissä että täysi-ikäisten lasteni kanssa Tampereella. Isäni on englantilainen ja työuraani kuuluu paljon kansainvälisyyttä, minkä vuoksi koen itseni enemmänkin eurooppalaiseksi kuin jonkin tietyn paikkakunnan edustajaksi.

Toimin henkilöstöjohtajana Lemminkäisellä. Tehtävässäni katson kokonaisuutta, läpi toimialojen. Vaikka työskentelemme eri maissa, tarvitsemme riittävän yhtenäisiä käytäntöjä esimerkiksi palkitsemisessa, jotta olemme johdonmukaisia ja tehokkaita. Pyrin myös siihen, että jaamme eri maiden jo toimiviksi havaitut käytännöt koko konserniin hyväksi, ja kehitämme yhdessä. Tekemisen meiningin aikaansaaminen on minulle intohimo, mutta siihen kuuluu myös se, että asioista käydään joskus reipastakin debattia. Nautin ihmisten kanssa toimimisesta, ja vapaa-ajalla saatan kokoontua ystävien kanssa kokkaamaan. Toisaalta usein akut lataan esimerkiksi käymällä yksin lenkillä.

Parasta työssäni on se, kun henkilökohtaisessa kohtaamisessa huomaan, että toisen ihmisen jokin ajatuslukko aukeaa ja syntyy "hoksaaminen".

Jos kaikki olisi mahdollista, haluaisin suoda ihmisille kyvyn nähdä jokainen aamu mahdollisuuksien valossa. Saisimme herätä luottaen siihen, että minä pystyn ja voin itse vaikuttaa.

Robert Blumberg kysyi minulta, mitä olen tehnyt toisin ja mitä erityistä olen saanut sen myötä aikaan. Olen ottanut kaikkien eri maiden HR:t tasavertaisina mukaan linjausten tekemiseen sekä kehittämiseen. Olemme vielä alussa, mutta tiedän jo, että yhdessä tekemällä saamme aikaan toimivia ja tehokkaita käytäntöjä.

Tahtoisin kysyä työtoveriltani: Mikä energisoi sinua työssäsi?

Tapaa edellinen haastateltavamme
Robert Blumberg

5.5.2015

28 tykkäystä