Karina Tommik

Kesäharjoittelija betonitöiden osastolla Tallinnassa

Olen 23-vuotias ja kotoisin pienestä Rakveren kaupungista Pohjois-Virosta. Valmistuin äskettäin teknologian kandidaatiksi Tallinnan teknillisestä yliopistosta.

Työskentelen harjoittelijana betonitöiden ja geoteknologian osastolla pääasiassa betonirakentamisessakuten siltahankkeissa. Tehtäväni on auttaa työmaa- ja projektipäälliköitä, mikä usein tarkoittaa dokumentontiapua. Tarvittaessa menen työmaalle. Tämä on toinen kertani Lemminkäisellä: olin aiemmin täällä työharjoittelijana.

Parasta työssäni ovat työkaverit. Kaikki haluavat auttaa toisiaan, ja työmoraali on todella korkea. Pidän myös työni vaihtelevuudesta.

Jos minulla olisi valta muuttaa rakennusalaa, lisäisin rakennusalaa opiskelevien naisten määrää. Luulen, että siitä olisi alalle hyötyä.

Andris Velmunsks kysyi, onko minulla harrastusta, joka vaatii täydellistä keskittymistä. Harrastan kiipeilyä melko aktiivisesti. Yritän päästä hallille harjoittelemaan neljä tai viisi kertaa viikossa, ja kerran tai pari vuodessa käyn kiipeilemässä ulkomailla . Olen käynyt Italiassa, Sveitsissä, Norjassa, Portugalissa ja Espanjassa.

Haluaisin kysyä kollegalta, mitä hän arvostaa eniten työkavereissaan.

Tapaa edellinen haastateltavamme
Andris Velmunsks

Teksti: Steve Roman
Kuva: Sergei Zjuganov

22.9.2015

9 tykkäystä