Fredrik Sarvell

Aluepäällikkö, infraprojektit, Ruotsi

Olen 38-vuotias ja kotoisin Nyköpingistä Tukholman eteläpuolelta. Koulutukseltani olen diplomi-insinööri, pääaineeni Tukholman Kuninkaallisessa teknillisessä korkeakoulussa olivat yhdyskuntarakentaminen ja rakentamisen projektijohtaminen. Toimin Keski-Ruotsin aluepäällikkönä infraprojekteissa. Aloitin toukokuussa 2016. Meillä on meneillään merkittäviä hankkeita, muun muassa Arlandan lentokentän kaivuu- ja päällystystyöt. Tukholmassa kunnostamme ja vahvistamme Värtahamnenin vanhaa satamalaitur...

7.11.2017

Superstar: Tommi Pelkonen, tunnelitöiden johtaja

Finnoon metrotyömaallamme tunnelitöiden johtajana työskentelevällä Tommi Pelkosella on tärkeä rooli hankkeiden sujumisessa sekä sisäisesti että asiakkaiden kanssa. Työkaverien mukaan suuren yleisön silmissä näkymätöntä työtä tekevä Tommi osaa työnjohdon erityisen hyvin. Lue lisää, millainen kaveri hän on!

Lue lisää

Kesätöissä Lemminkäisellä

Tänäkin kesänä meillä työskenteli monia opiskelijoita. Kysyimme kolmelta, minkälainen kokemus kesätyö oli. Joona, Hanna-Kaisa ja Jesse saivat töitä, jotka linkittyivät hyvin heidän opintoihinsa.

Lue lisää

6 kysymystä YIT:n toimitusjohtajalle Kari Kauniskankaalle

YIT:n ja Lemminkäisen yhdistymisen tavoite on olla kasvutarina, jossa henkilöstöllä on päärooli. Näin sanoo fuusiota luotsaava toimitusjohtaja Kari Kauniskangas.

Lue lisää

Joukkuetta rakentamassa

Salibandyjoukkueemme eteni Venäjällä tulokkaasta ja yllättäjästä selväksi voittajaksi.

Lue lisää

Jani Himanen, porari, infraprojektit

Työkaverit kiittävät Jani Himasta osaavana, ahkerana ja hyvin ihmisten kanssa toimeen tulevana työntekijänä. Janista on huomattu, että hän osaa tehdä kaikenlaisia töitä ihan luonnostaan. Kysytään lisää Janilta itseltään.

Lue lisää

Erikoistöiden ekspertti

Annina Peisa istuu työpöytänsä ääressä vain silloin, kun hänen on pakko. Erikoistöitä voi nimittäin johtaa vain tuntemalla työmaat.

Lue lisää

Jani Ruti

Kirvesmies, Suomen talonrakentaminen

Lue lisää

Lakipykäliä ja nyrkkeilyä

Pääjuristimme Pietarissa, Dmitri Korontshik, aloitti nyrkkeilyharrastuksensa viitisen vuotta sitten. Hän viihtyy salitreeneissä 4‒5 kertaa viikossa.

Lue lisää