Erikoistöiden ekspertti

Annina Peisa istuu työpöytänsä ääressä vain silloin, kun hänen on pakko. Erikoistöitä voi nimittäin johtaa vain tuntemalla työmaat.

Kello on yhdeksän, mutta unihiekat ovat karisseet Annina Peisan silmistä jo hyvän aikaa sitten. Maarakentamisen erikoistöiden johtajana työskentelevä Annina on aloittanut aamunsa seitsemältä työmaavierailulla Espoon Finnoossa , minne louhimme asemaa tulevalle Länsimetrolle. ”Minun porukkani tekevät Finnoossa esimerkiksi kuilujen yläpäät ja tukiseiniä erilaisilla tekniikoilla. Läheisellä Vermon työmaalla, jossa rakennamme Espoon kaupungille uusia väyliä pohjanvahvistuksineen, teemme puolestaan...

18.7.2017

Jani Ruti

Kirvesmies, Suomen talonrakentaminen

Lue lisää

Lakipykäliä ja nyrkkeilyä

Pääjuristimme Pietarissa, Dmitri Korontshik, aloitti nyrkkeilyharrastuksensa viitisen vuotta sitten. Hän viihtyy salitreeneissä 4‒5 kertaa viikossa.

Lue lisää

Hiilijalanjäljen jäljillä

Asfalttituotteidemme hiilijalanjälkeä laskeva projektitiimi tietää jopa yksittäisten tuotantoerien hiilijalanjäljen.

Lue lisää

Harri Tolonen

Maaliskuussa 40 vuotta täyttävä Harri työskentelee ruiskubetonoijana tunnelityömailla. Näillä näkymin työpaikkana on ensi syksyyn asti Blominmäen uusi jätevedenpuhdistamo Espoossa.

Lue lisää

Ivan Otšeretjanyj

Päällystyksen hankejohtaja, Venäjä

Lue lisää

Tractor pulling

Kai Ove Bøe työskentelee työnjohtajana Lemminkäisen asfalttiasemalla Forusissa Norjassa ja on yksi parhaista norjalaisista raskaan sarjan diesel-moottoriurheilussa, tractor pullingissa.

Lue lisää

Asfalttikuningattaret

Päällystäminen on perinteisesti hoitunut miesvoimin, mutta tilanne on muuttumassa. Norjan Tønsbergissa kolmannes työntekijöistämme on naisia.

Lue lisää

Riskit hallintaan

Onnistuneella riskienhallinnalla pärjäämme kilpailutuksissa ja hoidamme projektit paremmin maaliin.

Lue lisää