Hiilijalanjäljen jäljillä

Asfalttituotteidemme hiilijalanjälkeä laskeva projektitiimi tietää jopa yksittäisten tuotantoerien hiilijalanjäljen.

Osa Lemminkäisen hiilijalanjälkilaskelmia tekevästä tiimistä työskentelee Salmisaaren pääkonttorissa ja osa Tuusulan keskuslaboratoriossa. Säännöllisissä tapaamisissa ideoita pallotellaan kasvokkain. Tänään tiimi on koolla Tuusulassa. ”On tärkeää ymmärtää kuinka toimintamme vaikuttaa ympäristöön, jotta voimme edelleen pienentää ympäristölle haitallisia vaikutuksia”, päällystysliiketoiminnan teknisen toimiston johtaja Jarmo Rautanen sanoo. ”Suurimmilla asiakkaillamme on jo tiukat ympäristötavo...

31.1.2017

Ivan Otšeretainyi

Päällystyksen hankejohtaja, Venäjä

Lue lisää

Tractor pulling

Kai Ove Bøe työskentelee työnjohtajana Lemminkäisen asfalttiasemalla Forusissa Norjassa ja on yksi parhaista norjalaisista raskaan sarjan diesel-moottoriurheilussa, tractor pullingissa.

Lue lisää

Asfalttikuningattaret

Päällystäminen on perinteisesti hoitunut miesvoimin, mutta tilanne on muuttumassa. Norjan Tønsbergissa kolmannes työntekijöistämme on naisia.

Lue lisää

Riskit hallintaan

Onnistuneella riskienhallinnalla pärjäämme kilpailutuksissa ja hoidamme projektit paremmin maaliin.

Lue lisää

Aurinkoa asfaltintekijöille!

Kaijaleena Vesala katsoo ulos ikkunasta. Taukoaako kaatosade yhdeksäksi, kuten säätiedotus lupaa, vai menevätkö päivän työt uusiksi?

Lue lisää

Niels Jørgen Nielsen

Elokuussa 2016 Nielsille tulee täyteen 40 vuotta Lemminkäisellä.

Lue lisää

Tarjouksenteon jalo taito

Tallinnan tarjoustiimi on ollut viime aikoina huippuvireessä onnistuttuaan voittamaan korkean profiilin Tallinnan lentokentän uudistusurakan.

Lue lisää

John Löfgren

John työskentelee laadusta, ympäristöasioista ja työympäristöstä vastaavana johtajana Ruotsin päällystys- ja kiviainesliiketoiminnassa.

Lue lisää