Tractor pulling

Kai Ove Bøe työskentelee työnjohtajana Lemminkäisen asfalttiasemalla Forusissa Norjassa ja on yksi parhaista norjalaisista raskaan sarjan diesel-moottoriurheilussa, tractor pullingissa.

Tractor pulling eli traktoriveto on moottorikilpaurheilua, jossa vedetään jarruvaunua radalla mahdollisimman pitkä matka. "Minun kilpailuluokassani radan pituus on 70 metriä. Jos traktori onnistuu vetämään jarruvaunua koko radan pituuden, kilpailija saavuttaa full pullin eli täyden vedon ja periaatteessa voittaa kisan. Jos kuitenkin monta kilpailijaa vetää full pullin , ajamme finaalin eli pull-offin raskaammilla vaunun asetuksilla", kertoo Kai Ove Bøe, Norjan Forusin asfalttiaseman...

20.12.2016

Asfalttikuningattaret

Päällystäminen on perinteisesti hoitunut miesvoimin, mutta tilanne on muuttumassa. Norjan Tønsbergissa kolmannes työntekijöistämme on naisia.

Lue lisää

Riskit hallintaan

Onnistuneella riskienhallinnalla pärjäämme kilpailutuksissa ja hoidamme projektit paremmin maaliin.

Lue lisää

Aurinkoa asfaltintekijöille!

Kaijaleena Vesala katsoo ulos ikkunasta. Taukoaako kaatosade yhdeksäksi, kuten säätiedotus lupaa, vai menevätkö päivän työt uusiksi?

Lue lisää

Niels Jørgen Nielsen

Elokuussa 2016 Nielsille tulee täyteen 40 vuotta Lemminkäisellä.

Lue lisää

Tarjouksenteon jalo taito

Tallinnan tarjoustiimi on ollut viime aikoina huippuvireessä onnistuttuaan voittamaan korkean profiilin Tallinnan lentokentän uudistusurakan.

Lue lisää

John Löfgren

John työskentelee laadusta, ympäristöasioista ja työympäristöstä vastaavana johtajana Ruotsin päällystys- ja kiviainesliiketoiminnassa.

Lue lisää

Nollausta Itä-Suomen tapaan

Nolla on huipputulos – silloin kun puhutaan tapaturmista.

Lue lisää

Digitiimi rakentaa yhtenäistä Lemminkäistä verkossa

Lemminkäisen konserniviestintä ja -markkinointi palvelee kaikkia kahdeksaa toimintamaatamme ja samalla vastaa Lemminkäinen Oyj:n listayhtiön viestintävelvoitteista. Toiminta on jaettu kahteen tiimiin: konserniviestintään ja verkkoviestintään. Verkkoviestinnän tehtäviä hoitaa nelihenkinen digitiimi.

Lue lisää