Niels Jørgen Nielsen

Elokuussa 2016 Nielsille tulee täyteen 40 vuotta Lemminkäisellä.

Olen 62-vuotias ja kotoisin pienestä Ølholmin kaupungista, joka on Tanskassa lähellä Uldumia. Olen naimisissa, ja minulla on kolme lasta. Opin korjaamaan autoja työskennellessäni Renaultin maahantuojalla, ja ennen siirtymistäni Lemminkäisen palvelukseen työskentelin myös Villadsens Fabrikkerilla ja Icopalilla. Olen töissä Uldumin korjaamolla, kuten yksi pojistanikin. Aloitin työni Lemminkäisellä 40 vuotta sitten kaluston korjaajana. Ensimmäiset 38 vuotta korjasin suuria asfaltinlevittimiä ja...

13.9.2016

Tarjouksenteon jalo taito

Tallinnan tarjoustiimi on ollut viime aikoina huippuvireessä onnistuttuaan voittamaan korkean profiilin Tallinnan lentokentän uudistusurakan.

Lue lisää

John Löfgren

John työskentelee laadusta, ympäristöasioista ja työympäristöstä vastaavana johtajana Ruotsin päällystys- ja kiviainesliiketoiminnassa.

Lue lisää

Nollausta Itä-Suomen tapaan

Nolla on huipputulos – silloin kun puhutaan tapaturmista.

Lue lisää

Digitiimi rakentaa yhtenäistä Lemminkäistä verkossa

Lemminkäisen konserniviestintä ja -markkinointi palvelee kaikkia kahdeksaa toimintamaatamme ja samalla vastaa Lemminkäinen Oyj:n listayhtiön viestintävelvoitteista. Toiminta on jaettu kahteen tiimiin: konserniviestintään ja verkkoviestintään. Verkkoviestinnän tehtäviä hoitaa nelihenkinen digitiimi.

Lue lisää

Työturvallisuuden lähettiläs Norjasta

Työturvallisuus on Thomas Holmsenille sydämenasia. Kolme vuotta sitten hänestä tuli ympäristöpäällikkö, ja puolitoista vuotta sitten hän sai vastuulleen työturvallisuusasiat Norjassa.

Lue lisää

Täyskäsi

Laboratorioteknikko Tor Arne Fenes on myös yksi Norjan parhaista pokerinpelaajista. Hän voisi siirtyä pokeriammattilaiseksi, mutta hyvät työkaverit ja kiinnostava työ pitävät hänet Tromsøssa.

Lue lisää

Anne Agnvall

Anne työskentelee HR Country Managerina Ruotsissa.

Lue lisää

Räjäytysten ammattilainen

Kymmeniä kiloja dynamiittia kaupunkialueella tai kymmeniä tuhansia kiloja nestemäistä kemiittiä Lapin korvessa. Paljon pamautuksia mahtuu työmaapäällikkö Juha Viitalan työpäiviin, sillä hän johtaa työmailla räjäytystöitä.

Lue lisää