6 kysymystä YIT:n toimitusjohtajalle Kari Kauniskankaalle

YIT:n ja Lemminkäisen yhdistymisen tavoite on olla kasvutarina, jossa henkilöstöllä on päärooli. Näin sanoo fuusiota luotsaava toimitusjohtaja Kari Kauniskangas.

1. Kuka olet ja miten päädyit nykyiseen tehtävääsi? Asuin lapsuuteni Turussa. Sieltä muutin Espoon Otaniemeen opiskelemaan diplomi-insinööriksi. Perheeseeni kuuluvat vaimo sekä kaksi lasta, kuusivuotias tyttö ja neljävuotias poika. YIT:lle tulin  vuonna 1997 kesätöihin. Sen jälkeen olen käynyt läpi käytännössä kaikki liiketoiminta-alueet eri tehtävissä Suomessa ja ulkomailla. Toimitusjohtajaksi siirryin vuonna 2013. 2. Millainen olet johtajana? Olen helposti lähestyttävä ja sparraava. Minulle...

12.9.2017

Joukkuetta rakentamassa

Salibandyjoukkueemme eteni Venäjällä tulokkaasta ja yllättäjästä selväksi voittajaksi.

Lue lisää

Jani Himanen, porari, infraprojektit

Työkaverit kiittävät Jani Himasta osaavana, ahkerana ja hyvin ihmisten kanssa toimeen tulevana työntekijänä. Janista on huomattu, että hän osaa tehdä kaikenlaisia töitä ihan luonnostaan. Kysytään lisää Janilta itseltään.

Lue lisää

Erikoistöiden ekspertti

Annina Peisa istuu työpöytänsä ääressä vain silloin, kun hänen on pakko. Erikoistöitä voi nimittäin johtaa vain tuntemalla työmaat.

Lue lisää

Jani Ruti

Kirvesmies, Suomen talonrakentaminen

Lue lisää

Lakipykäliä ja nyrkkeilyä

Pääjuristimme Pietarissa, Dmitri Korontshik, aloitti nyrkkeilyharrastuksensa viitisen vuotta sitten. Hän viihtyy salitreeneissä 4‒5 kertaa viikossa.

Lue lisää

Hiilijalanjäljen jäljillä

Asfalttituotteidemme hiilijalanjälkeä laskeva projektitiimi tietää jopa yksittäisten tuotantoerien hiilijalanjäljen.

Lue lisää

Harri Tolonen

Maaliskuussa 40 vuotta täyttävä Harri työskentelee ruiskubetonoijana tunnelityömailla. Näillä näkymin työpaikkana on ensi syksyyn asti Blominmäen uusi jätevedenpuhdistamo Espoossa.

Lue lisää

Ivan Otšeretjanyj

Päällystyksen hankejohtaja, Venäjä

Lue lisää