Kööpenhamina: Confaltia kauppahalleihin

Tanskassa Grønttorvet-tukkutori tarvitsi lisätilaa. Se koostuu kauppahalleista, joista ravintoloitsijat ostavat tuoreet vihanneksensa ja hedelmänsä. Me teemme päällystetyöt kolmeen uuteen kauppahalliin Kööpenhaminan laitamilla.

Aika on rahaa. "Siksi Kööpenhaminan kaupunki ja rakennushankkeen yksityinen sijoittaja valitsivat Confaltin", sanoo Confalt-päällysteestä vastaava myynti- ja sopimuspäällikkö Carl-Richard Lund.

Confalt-päällyste on erinomainen alusta rakentamiselle, ja sen avulla voidaan jopa kiinnittää rakennuksen seinäelementit paikoilleen.

Rakennuksen valmistuttua levitetään avoin asfalttikerros perinteisillä päällystysmenetelmillä. Sen huokoset täytetään erikoislujalla Confalt-laastilla.

"Päällyste voidaan ottaa käyttöön jo kahden päivän kuluttua," Carl-Richard sanoo.

Confalt on ainutlaatuinen tuote, joka sopii erityisen hyvin varastoihin, teollisuuden varastotiloihin ja muille raskaan kuormituksen alueille. "Siinä yhdistyvät betonin lujuus ja asfaltin joustavuus", Carl-Richard sanoo.

Faktat

  • Kööpenhaminan tukkutorin Confalt-projektin laajuus on 62 800 neliömetriä. Hanke valmistuu lokakuussa 2015.
  • Tanskassa Confalt-projektit vaihtelevat linja-autopysäkeistä (40 m2) valtaviin konttiterminaaleihin ja logistiikkakeskuksiin (yli 100 000 m2).
  • Päällyste levitetään kahdessa vaiheessa. Sen käyttö edellyttää päällystyksen erityisosaamista, jota meillä on.

23.3.2015

18 tykkäystä