Valoa ja pitoa pimeään!

Varaudu vaikeisiin olosuhteisiin. Listasimme tärkeimmät asiat, joilla huolehdit omasta ja työmaasi turvallisuudesta.

Talvikelit ja kaamos lisäävät työtapaturmien riskiä työmailla. On aika tarkistaa ja päivittää suojavarusteet sekä sopia työmaan talvikunnossapidosta. Näillä toimenpiteillä varaudut talveen. Tarkista talviturvakengät Varmista, että kengissäsi on nastat ja vaihda sellaiset kengät, joiden nastat ovat kuluneet. Katso että näyt ja näet Lisää kypärääsi otsalamppu ja huolehdi, että vaatteittesi heijastuspinta on puhdas ja hyväkuntoinen. On tärkeää, että sinut nähdään. Valaise työmaa Järjestäkää...

22.12.2016

Lemminkäisen referenssit

Kaipaatko tietoa Lemminkäisen tekemistä rakennushankkeista? Referenssejä löytyy julkisilta verkkosivuiltamme, Suomessa myös referenssipankista.

Lue lisää

Tiimityö toimii

Lemminkäiset tulevat mielellään töihin ja viihtyvät tiimissään.

Lue lisää

Silkeborgin moottoritie – valmista tuli!

Kun viimeinen noin neljän kilometrin pätkä oli päällystetty Silkeborgin moottoritien länsipäässä, sai keskustelua herättänyt ja vaikuttava Jyllannin moottoritiehanke hienon päätöksen.

Lue lisää

Suuntaa someen

Ota some haltuun: tykkää, jaa, verkostoidu. Tai mitä jos perustaisit asiantuntijablogin?

Lue lisää

Tieto turvassa?

Mobiilissa maailmassa tiedonsiirto on helppoa, mikä tarjoaa mahdollisuuksia myös ilkivallalle ja rikoksille. Omalla valppaudella voi säästyä isoilta harmeilta.

Lue lisää

Huh hellettä!

Riittävästi nestettä, oikeat varusteet ja sopivasti taukoja. Siinä eväät mukavaan työpäivään myös auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta.

Lue lisää

Päivä huippujohtajan kanssa

Tuleva DI Mikael Hautala pääsi tutustumaan rakennusalaan ja yrityksen johtamiseen näköalapaikalta.

Lue lisää

Laituritöitä kuivin jaloin

Luovan ratkaisun löytäminen tuottaa iloa. Kun venelaituri rakennettiin väliaikaiselta louhepenkalta eikä tavalliseen tapaan lautalta, kustannuksia säästyi mukavasti.

Lue lisää