Silkeborgin moottoritie – valmista tuli!

Kun viimeinen noin neljän kilometrin pätkä oli päällystetty Silkeborgin moottoritien länsipäässä, sai keskustelua herättänyt ja vaikuttava Jyllannin moottoritiehanke hienon päätöksen.

Moottoritie kulkee vain 300 metrin päässä Tanskan-pääkonttoristamme ja halkoo Tanskan kauneimpia seutuja. Oli hienoa osallistua projektiin ja päästä päällystämään 16 kilometriä moottoritien 28 kilometrin kokonaismitasta. Päällystimme myös 35 siltaa, joista neljä oli isoa, pisimmillään 730 metriä. Käytimme yhteensä noin 328 000 tonnia asfalttia ja päällystimme yli kaksi miljoonaa neliömetriä. Tiehallintoviranomaiset järjestivät mittavat avajaisjuhlallisuudet, joihin sisältyi muun muassa 20 000...

11.10.2016

Suuntaa someen

Ota some haltuun: tykkää, jaa, verkostoidu. Tai mitä jos perustaisit asiantuntijablogin?

Lue lisää

Tieto turvassa?

Mobiilissa maailmassa tiedonsiirto on helppoa, mikä tarjoaa mahdollisuuksia myös ilkivallalle ja rikoksille. Omalla valppaudella voi säästyä isoilta harmeilta.

Lue lisää

Huh hellettä!

Riittävästi nestettä, oikeat varusteet ja sopivasti taukoja. Siinä eväät mukavaan työpäivään myös auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta.

Lue lisää

Päivä huippujohtajan kanssa

Tuleva DI Mikael Hautala pääsi tutustumaan rakennusalaan ja yrityksen johtamiseen näköalapaikalta.

Lue lisää

Laituritöitä kuivin jaloin

Luovan ratkaisun löytäminen tuottaa iloa. Kun venelaituri rakennettiin väliaikaiselta louhepenkalta eikä tavalliseen tapaan lautalta, kustannuksia säästyi mukavasti.

Lue lisää

Lisää Lemmy puhelimeesi

Kiinnitä Lemmy puhelimesi aloitusnäytölle. Lemmy-kuvake toimii aloitusnäytöllä samalla tavalla kuin muutkin sovelluskuvakkeet ja widgetit: voit siirtää sen haluamaasi paikkaan. Näin se käy:

Lue lisää

Vuosikertomus 2015 luettavissa

Lemminkäisen vuoden 2015 vuosikertomus on julkaistu verkkosivuillamme suomeksi ja englanniksi.

Lue lisää

Lemminkäisen vuoden 2015 tilinpäätös: Etenemme suunnitelmiemme mukaisesti

”Olemme nyt taloudellisesti vakaampi yhtiö kuin kaksi vuotta sitten”, sanoo toimitusjohtaja Casimir Lindholm.

Lue lisää