InfraHackin innovaatiot käyttöön syksyllä

InfraHack-innovaatiokilpailu poiki uusia ideoita päällystykselle ja infraprojekteille.

Toukokuun lopulla järjestämämme InfraHack-kisan tavoite oli löytää uusia ratkaisuja liiketoimintasegmenttien tiedonkulun ja toiminnan tehokkuuden parantamiseksi. Kutsuimme osallistujiksi kasvuyrityksiä, palvelumuotoilijoita, innovaattoreita ja ohjelmistosuunnittelijoita. ”Järjestelmämme ovat edelleen aika raskaita ja vanhanaikaisia. Haluamme helpottaa elämää työmailla ja etsiä uusia, ketteriä sovelluksia ja ideoita”, päällystyksen liiketoiminnan kehitysjohtaja Carolina Andersin kertoo....

6.6.2017

Euroopan vahvin torninosturi

Helsinki-Vantaan terminaalilaajennuksen työmaalla on käytössä nosturi, joka kykenee nostamaan jopa 64 tonnia tavaraa aina 21 metriin asti.

Lue lisää

Lukijakilpailu

Osallistu Lemmy-lukijakilpailuun ja voita Apple iPad!

Lue lisää

Ilmatiedustelua

Käytämme Norjassa kiviainesten ja soran kartoitukseen uutta menetelmää, joka hyödyntää lennokkeja, valokuvausta ja GPS-tekniikkaa.

Lue lisää

Kouluyhteistyö turvaa tulevaisuutta

Jotta parhaat tekijät löytäisivät tiensä Lemminkäiselle, satsaamme yhteistyöhön oppilaitosten kanssa.

Lue lisää

Suuntaa someen

Ota some haltuun: tykkää, jaa, verkostoidu. Tai mitä jos perustaisit asiantuntijablogin?

Lue lisää

”Nyt olen oikea asfalttimies.”

Tom Erik Broks on vuodesta 2007 lähtien päällystänyt Ruijan teitä Norjassa. Hän on ajanut asfalttijyrää, liimanlevitintä ja asfaltinlevitintä. Nyt hän on työnjohtaja, joka on suorittanut asfalttityöntekijän ammattitutkinnon.

Lue lisää

Saariston Rengastietä kelpaa ajella

Päällystimme Varsinais-Suomessa kaunista matkailutietä yli 30 kilometriä. Työmme saaristossa vaati tarkkaa lauttayhteyksien suunnittelua ja tuplamäärän rekkoja materiaalikuljetuksiin.

Lue lisää

Kesätyöpaikkoja avoinna huipulta ja syvältä!

Kesätyöhakumme on avoinna 16.1.2017 - 31.3.2017.

Lue lisää