Suuntaa someen

Ota some haltuun: tykkää, jaa, verkostoidu. Tai mitä jos perustaisit asiantuntijablogin?

Olemme sosiaalisessa mediassa läsnä, tahdoimmepa tai emme, sillä kaikki muutkin ovat siellä. Tavoitamme somessa kaikki tärkeimmät sidosryhmämme; asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat, nykyiset ja potentiaaliset työntekijät, yhteistyökumppanit sekä päättäjät . Someläsnäolomme vaikuttaa suoraan sidosryhmiemme mielikuvaan Lemminkäisestä ja sitä kautta brändiimme. Siksi somen perusasiat kannattaa ottaa itse haltuun. Sano se someksi Hyvä verkkoteksti on silmäiltävää, tiivistä, lyhyttä ja...

26.9.2016

Tieto turvassa?

Mobiilissa maailmassa tiedonsiirto on helppoa, mikä tarjoaa mahdollisuuksia myös ilkivallalle ja rikoksille. Omalla valppaudella voi säästyä isoilta harmeilta.

Lue lisää

Huh hellettä!

Riittävästi nestettä, oikeat varusteet ja sopivasti taukoja. Siinä eväät mukavaan työpäivään myös auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta.

Lue lisää

Päivä huippujohtajan kanssa

Tuleva DI Mikael Hautala pääsi tutustumaan rakennusalaan ja yrityksen johtamiseen näköalapaikalta.

Lue lisää

Laituritöitä kuivin jaloin

Luovan ratkaisun löytäminen tuottaa iloa. Kun venelaituri rakennettiin väliaikaiselta louhepenkalta eikä tavalliseen tapaan lautalta, kustannuksia säästyi mukavasti.

Lue lisää

Lisää Lemmy puhelimeesi

Kiinnitä Lemmy puhelimesi aloitusnäytölle. Lemmy-kuvake toimii aloitusnäytöllä samalla tavalla kuin muutkin sovelluskuvakkeet ja widgetit: voit siirtää sen haluamaasi paikkaan. Näin se käy:

Lue lisää

Vuosikertomus 2015 luettavissa

Lemminkäisen vuoden 2015 vuosikertomus on julkaistu verkkosivuillamme suomeksi ja englanniksi.

Lue lisää

Lemminkäisen vuoden 2015 tilinpäätös: Etenemme suunnitelmiemme mukaisesti

”Olemme nyt taloudellisesti vakaampi yhtiö kuin kaksi vuotta sitten”, sanoo toimitusjohtaja Casimir Lindholm.

Lue lisää

Confalt-polkuja pitkin musiikkitaloon

Aalborgin uuden musiikkitalon ympäristö Tanskassa on uudistettu perusteellisesti tänä vuonna. Alueelle on tuotu uudet penkit ja istutettu puita. Lisäksi sinne on rakennettu kulkutieverkosto, jossa on Lemminkäisen Confalt-päällyste.

Lue lisää