Euroopan vahvin torninosturi

Helsinki-Vantaan terminaalilaajennuksen työmaalla on käytössä nosturi, joka kykenee nostamaan jopa 64 tonnia tavaraa aina 21 metriin asti.

Terminaalilaajennukseen rakennettavat suuret, avarat tilat asettavat kovat vaatimukset nostokalustolle, koska käsittelemme siellä erittäin massiivisia rakennuselementtejä. Erityistilauksena hankkimamme torninosturi painaa yli 300 tonnia. Sen kokoamista varten asentajat kävivät harjoittelemassa Kiinassa asti. Tämän kokoluokan nostureita valmistetaan Kiinassa vain muutamia vuodessa. "Ylös nosturiin pääsee vain erityisluvalla, mutta kaikki eivät kuitenkaan halua edes käydä ylhäällä. Toisia korke...

23.5.2017

Ilmatiedustelua

Käytämme Norjassa kiviainesten ja soran kartoitukseen uutta menetelmää, joka hyödyntää lennokkeja, valokuvausta ja GPS-tekniikkaa.

Lue lisää

Kouluyhteistyö turvaa tulevaisuutta

Jotta parhaat tekijät löytäisivät tiensä Lemminkäiselle, satsaamme yhteistyöhön oppilaitosten kanssa.

Lue lisää

Suuntaa someen

Ota some haltuun: tykkää, jaa, verkostoidu. Tai mitä jos perustaisit asiantuntijablogin?

Lue lisää

”Nyt olen oikea asfalttimies.”

Tom Erik Broks on vuodesta 2007 lähtien päällystänyt Ruijan teitä Norjassa. Hän on ajanut asfalttijyrää, liimanlevitintä ja asfaltinlevitintä. Nyt hän on työnjohtaja, joka on suorittanut asfalttityöntekijän ammattitutkinnon.

Lue lisää

Saariston Rengastietä kelpaa ajella

Päällystimme Varsinais-Suomessa kaunista matkailutietä yli 30 kilometriä. Työmme saaristossa vaati tarkkaa lauttayhteyksien suunnittelua ja tuplamäärän rekkoja materiaalikuljetuksiin.

Lue lisää

Kesätyöpaikkoja avoinna huipulta ja syvältä!

Kesätyöhakumme on avoinna 16.1.2017 - 31.3.2017.

Lue lisää

Valoa ja pitoa pimeään!

Varaudu vaikeisiin olosuhteisiin. Listasimme tärkeimmät asiat, joilla huolehdit omasta ja työmaasi turvallisuudesta.

Lue lisää

Lemminkäisen referenssit

Kaipaatko tietoa Lemminkäisen tekemistä rakennushankkeista? Referenssejä löytyy julkisilta verkkosivuiltamme, Suomessa myös referenssipankista.

Lue lisää