Miten arvioisit Lemminkäisen työnantajana?

Meillä on käytössämme Evulaten verkkopalvelu, jossa työntekijät voivat antaa työnantajalleen arvosanan nimettömänä. Arvioinnin voivat tehdä sekä nykyiset että vanhat lemminkäiset. Verkkosivusto on julkinen ja avoin kaikille.

Reetta Tuomi vastaa HR:ssä henkilöstön kehittämisestä.  Miksi Lemminkäinen on ottanut käyttöön ulkopuolisen arviointipalvelun? ”Haluamme olla avoimia ja antaa potentiaalisille työnhakijoille realistisen kuvan Lemminkäisestä. Parhaiten ja uskottavimmin tämä toteutuu, kun lemminkäiset itse kertovat, minkälaiseksi kokevat meillä työskentelyn”, Reetta kertoo. ”Henkilöstötutkimuksen mukaan lemminkäiset löytävät työpaikastaan paljon hyvää, ja sen haluamme tietysti ulkopuolistenkin kuulevan. Saamme...

12.9.2017

Lemmy-lukijakilpailun voittajat

Lemmy-lukijakilpailuun osallistuneiden kesken arvottiin iPadit seuraaville:

Lue lisää

Sääsuoja säästää rakentajan aikaa

Porvoon elinkaarikohteemme todistavat, että kattavan sääsuojan rakentamiseen kuluva aika voidaan saada takaisin rakentamistehokkuutena, kun kohde valitaan oikein.

Lue lisää

InfraHackin innovaatiot käyttöön syksyllä

InfraHack-innovaatiokilpailu poiki uusia ideoita päällystykselle ja infraprojekteille.

Lue lisää

Euroopan vahvin torninosturi

Helsinki-Vantaan terminaalilaajennuksen työmaalla on käytössä nosturi, joka kykenee nostamaan jopa 64 tonnia tavaraa aina 21 metriin asti.

Lue lisää

Ilmatiedustelua

Käytämme Norjassa kiviainesten ja soran kartoitukseen uutta menetelmää, joka hyödyntää lennokkeja, valokuvausta ja GPS-tekniikkaa.

Lue lisää

Kouluyhteistyö turvaa tulevaisuutta

Jotta parhaat tekijät löytäisivät tiensä Lemminkäiselle, satsaamme yhteistyöhön oppilaitosten kanssa.

Lue lisää

Suuntaa someen

Ota some haltuun: tykkää, jaa, verkostoidu. Tai mitä jos perustaisit asiantuntijablogin?

Lue lisää

”Nyt olen oikea asfalttimies.”

Tom Erik Broks on vuodesta 2007 lähtien päällystänyt Ruijan teitä Norjassa. Hän on ajanut asfalttijyrää, liimanlevitintä ja asfaltinlevitintä. Nyt hän on työnjohtaja, joka on suorittanut asfalttityöntekijän ammattitutkinnon.

Lue lisää