Huh hellettä!

Riittävästi nestettä, oikeat varusteet ja sopivasti taukoja. Siinä eväät mukavaan työpäivään myös auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta.

Kiireisin kausi työmailla on käsillä. Hyvällä säällä työ sujuu liukkaasti, mutta kuumasti porottava aurinko ei ole pelkkä ystävä. Sitä on varsinkin pohjoisessa ilmanalassa pitkän, pimeän talven jälkeen joskus vaikea muistaa. "Helteessä työskentelyn miellyttävyyteen ja turvallisuuteen voi omalla käyttäytymisellä vaikuttaa erittäin paljon", muistuttaa turvallisuusjohtaja Kati Kaskiala. Nesteytyksellä, tauoilla ja työjärjestelyillä helteen kuormittavaa vaikutusta pystytään vähentämään tehokkaast...

12.7.2016

Päivä huippujohtajan kanssa

Tuleva DI Mikael Hautala pääsi tutustumaan rakennusalaan ja yrityksen johtamiseen näköalapaikalta.

Lue lisää

Laituritöitä kuivin jaloin

Luovan ratkaisun löytäminen tuottaa iloa. Kun venelaituri rakennettiin väliaikaiselta louhepenkalta eikä tavalliseen tapaan lautalta, kustannuksia säästyi mukavasti.

Lue lisää

Lisää Lemmy puhelimeesi

Kiinnitä Lemmy puhelimesi aloitusnäytölle. Lemmy-kuvake toimii aloitusnäytöllä samalla tavalla kuin muutkin sovelluskuvakkeet ja widgetit: voit siirtää sen haluamaasi paikkaan. Näin se käy:

Lue lisää

Vuosikertomus 2015 luettavissa

Lemminkäisen vuoden 2015 vuosikertomus on julkaistu verkkosivuillamme suomeksi ja englanniksi.

Lue lisää

Lemminkäisen vuoden 2015 tilinpäätös: Etenemme suunnitelmiemme mukaisesti

”Olemme nyt taloudellisesti vakaampi yhtiö kuin kaksi vuotta sitten”, sanoo toimitusjohtaja Casimir Lindholm.

Lue lisää

Confalt-polkuja pitkin musiikkitaloon

Aalborgin uuden musiikkitalon ympäristö Tanskassa on uudistettu perusteellisesti tänä vuonna. Alueelle on tuotu uudet penkit ja istutettu puita. Lisäksi sinne on rakennettu kulkutieverkosto, jossa on Lemminkäisen Confalt-päällyste.

Lue lisää

Syksy toi Jykälle levon

Kiireisen kesän jälkeen asfalttijyrsin Jykä saapui huollattamaan väsyneitä paikkojaan, jotta se jaksaa taas painaa virkeästi uuden asfalttikauden koittaessa

Lue lisää

Valoa ja pitoa pimeään!

Varaudu vaikeisiin olosuhteisiin. Listasimme tärkeimmät asiat, joilla huolehdit omasta ja työmaasi turvallisuudesta.

Lue lisää