Lemminkäisen referenssit

Kaipaatko tietoa Lemminkäisen tekemistä rakennushankkeista? Referenssejä löytyy julkisilta verkkosivuiltamme, Suomessa myös referenssipankista.

Referenssit verkkosivuillamme Löydät asiakasreferenssimme verkkosivuiltamme, kohdan Referenssit alta. www.lemminkainen.fi/Referenssit/ www.lemminkainen.com/references/ Maakohtaisia referenssejä löydät lisää kunkin maan omilta sivuilta, joihin pääset jokaisen verkkosivumme oikeasta yläreunasta kohdasta Regional sites. Referenssipankki Lemonista löytyvästä referenssipankista löydät enemmän referenssejä. Se on vain sisäisessä käytössä, tarjousten ja omien esitysten teon tueksi. Referenssipankki...

22.11.2016

Tiimityö toimii

Lemminkäiset tulevat mielellään töihin ja viihtyvät tiimissään.

Lue lisää

Silkeborgin moottoritie – valmista tuli!

Kun viimeinen noin neljän kilometrin pätkä oli päällystetty Silkeborgin moottoritien länsipäässä, sai keskustelua herättänyt ja vaikuttava Jyllannin moottoritiehanke hienon päätöksen.

Lue lisää

Suuntaa someen

Ota some haltuun: tykkää, jaa, verkostoidu. Tai mitä jos perustaisit asiantuntijablogin?

Lue lisää

Tieto turvassa?

Mobiilissa maailmassa tiedonsiirto on helppoa, mikä tarjoaa mahdollisuuksia myös ilkivallalle ja rikoksille. Omalla valppaudella voi säästyä isoilta harmeilta.

Lue lisää

Huh hellettä!

Riittävästi nestettä, oikeat varusteet ja sopivasti taukoja. Siinä eväät mukavaan työpäivään myös auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta.

Lue lisää

Päivä huippujohtajan kanssa

Tuleva DI Mikael Hautala pääsi tutustumaan rakennusalaan ja yrityksen johtamiseen näköalapaikalta.

Lue lisää

Laituritöitä kuivin jaloin

Luovan ratkaisun löytäminen tuottaa iloa. Kun venelaituri rakennettiin väliaikaiselta louhepenkalta eikä tavalliseen tapaan lautalta, kustannuksia säästyi mukavasti.

Lue lisää

Lisää Lemmy puhelimeesi

Kiinnitä Lemmy puhelimesi aloitusnäytölle. Lemmy-kuvake toimii aloitusnäytöllä samalla tavalla kuin muutkin sovelluskuvakkeet ja widgetit: voit siirtää sen haluamaasi paikkaan. Näin se käy:

Lue lisää