Ylpeä omasta työstä

Lemminkäisten tyytyväisyys työhönsä on kasvanut viime vuodesta.

Kesällä 2017 tehdyn henkilöstökyselyn tulosten mukaan lemminkäisten tyytyväisyys työhönsä on selvästi kasvanut: asteikolla yhdestä viiteen kokonaistyytyväisyyden indeksiluku on nyt 4,11, kun se vuonna 2016 oli 3,99. Tiimihenki saa korkean arvosanan (4,20). Sitoutuminen työnantajaan on entistä vahvempi kaikilla sitä mittaavilla osa-alueilla (kokonaisuutena 4,18). Nämä ominaisuudet painottuvat erityisesti työntekijöiden keskuudessa. Viime vuoden tavoin tulemme mielellämme töihin (4,22) ja olemm...

21.11.2017

Kotikyselyllä kuunnellaan asunnon ostajaa

Lemminkäisen Kotikysely antaa arvokasta tietoa asunnoista kiinnostuneiden ihmisten toiveista ja tarpeista. Saamme tuloksista ideoita tuotteiden ja asumisen palveluiden parantamiseen.

Lue lisää

Lemminkäinen Almedalenissa

Osallistuimme kesällä ensimmäistä kertaa Almedalen-viikkoon Ruotsissa. Mistä on kyse?

Lue lisää

Vakautta suihkuttamalla

Ensimmäinen pohjarakentamishankkeemme, jossa käytetään suihkuinjektointia, etenee hyvää vauhtia Norjassa. Kongegården-talon alla Haldenissa vanhat puupilarit ja epävakaat kantavat elementit korvataan sementti-injektoiduilla pilareilla, jotka ulottuvat seitsemän metrin syvyyteen.

Lue lisää

Miten arvioisit Lemminkäisen työnantajana?

Meillä on käytössämme Evulaten verkkopalvelu, jossa työntekijät voivat antaa työnantajalleen arvosanan nimettömänä. Arvioinnin voivat tehdä sekä nykyiset että vanhat lemminkäiset. Verkkosivusto on julkinen ja avoin kaikille.

Lue lisää

Lemmy-lukijakilpailun voittajat

Lemmy-lukijakilpailuun osallistuneiden kesken arvottiin iPadit seuraaville:

Lue lisää

Sääsuoja säästää rakentajan aikaa

Porvoon elinkaarikohteemme todistavat, että kattavan sääsuojan rakentamiseen kuluva aika voidaan saada takaisin rakentamistehokkuutena, kun kohde valitaan oikein.

Lue lisää

InfraHackin innovaatiot käyttöön syksyllä

InfraHack-innovaatiokilpailu poiki uusia ideoita päällystykselle ja infraprojekteille.

Lue lisää

Euroopan vahvin torninosturi

Helsinki-Vantaan terminaalilaajennuksen työmaalla on käytössä nosturi, joka kykenee nostamaan jopa 64 tonnia tavaraa aina 21 metriin asti.

Lue lisää