Saariston Rengastietä kelpaa ajella

Päällystimme Varsinais-Suomessa kaunista matkailutietä yli 30 kilometriä. Työmme saaristossa vaati tarkkaa lauttayhteyksien suunnittelua ja tuplamäärän rekkoja materiaalikuljetuksiin.

Saariston Rengastie on ainutlaatuinen autoilumaisema Suomessa. Muualla saaristoa ei näe auton kyydistä samalla tavalla, vaan on hypättävä laivaan. Päällystimme Rengastiellä neljä osuutta. Aloitimme urakan syyskuussa Iniössä ja Jumossa, ja jatkoimme töitä lokakuussa Nauvon ja Korppoon saarilla. Yhteensä uutta tietä tuli noin 31 kilometriä. Edellisen kerran tie on päällystetty vuonna 2000. ”Tien kunto alkoi olla heikko, oli uria ja vauriota. Tienrakentamisen kannalta tämä on kohde muiden...

17.1.2017

Kesätyöpaikkoja avoinna huipulta ja syvältä!

Kesätyöhakumme on avoinna 16.1.2017 - 31.3.2017.

Lue lisää

Valoa ja pitoa pimeään!

Varaudu vaikeisiin olosuhteisiin. Listasimme tärkeimmät asiat, joilla huolehdit omasta ja työmaasi turvallisuudesta.

Lue lisää

Lemminkäisen referenssit

Kaipaatko tietoa Lemminkäisen tekemistä rakennushankkeista? Referenssejä löytyy julkisilta verkkosivuiltamme, Suomessa myös referenssipankista.

Lue lisää

Tiimityö toimii

Lemminkäiset tulevat mielellään töihin ja viihtyvät tiimissään.

Lue lisää

Silkeborgin moottoritie – valmista tuli!

Kun viimeinen noin neljän kilometrin pätkä oli päällystetty Silkeborgin moottoritien länsipäässä, sai keskustelua herättänyt ja vaikuttava Jyllannin moottoritiehanke hienon päätöksen.

Lue lisää

Suuntaa someen

Ota some haltuun: tykkää, jaa, verkostoidu. Tai mitä jos perustaisit asiantuntijablogin?

Lue lisää

Tieto turvassa?

Mobiilissa maailmassa tiedonsiirto on helppoa, mikä tarjoaa mahdollisuuksia myös ilkivallalle ja rikoksille. Omalla valppaudella voi säästyä isoilta harmeilta.

Lue lisää

Huh hellettä!

Riittävästi nestettä, oikeat varusteet ja sopivasti taukoja. Siinä eväät mukavaan työpäivään myös auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta.

Lue lisää