Uudistamishanke nousukiidossa

Tallinnan lentokentän uudistaminen on Lemminkäiselle upea mahdollisuus.

Edessämme on kaikkien aikojen suurin hankkeemme Virossa: Tallinnan lentokentän kenttäalueen korjaus- ja laajennustyöt. Rakentaminen on jo käynnissä, ja urakka valmistuu marraskuuhun 2017 mennessä. ”Käynnistimme hankkeen huhtikuussa aliurakoitsijoiden valintaprosessilla. Nyt toukokuussa aloitimme varsinaiset työt”, kertoo maajohtaja Sven Pertens . Urakkaan sisältyy sekä hankkeen suunnittelu että toteutus, joka kattaa maarakentamisen, päällystyksen ja uudistetut hulevesijärjestelmät sekä...

16.8.2016

Olympiastadion – maarakennustyön kouluesimerkki

Teemme louhintatöitä Helsingin olympiastadionilla, jotta perinteikäs urheilupyhättö voi jatkaa toimintaansa aktiivisena monitoimiareenana.

Lue lisää

Siltoja asfaltoimassa Venäjällä

Olemme kuunnostaneet Venäjällä kaikkiaan 220 siltaa Lemmastix- ja Lemproof-valuasfalttituotteilla. Hankkeet onnistuivat oman tuotekehityksemme, osaamisemme ja kokemuksemme ansiosta.

Lue lisää

Kohti korkeuksia

Lappeenrannan kaupunki saa Etelä-Karjalan Osuuspankin pääkonttorista uuden maamerkin, joka on samalla tärkeä osa perinteikkään City-korttelin kasvojenkohotusta.

Lue lisää

Työmaa, jonne ei pääse tietä pitkin

Rakennamme Länsi-Norjan upean Fjærlandsfjorden-vuonon alueella energiayhtiö Småkraftille vesivoimalaitoksia, tiettömän taipaleen takana. Työmaalle pääsee vain vesitse tai helikopterilla, mikä tuo urakkaan omat haasteensa.

Lue lisää

Kompassilla suunta merelle

Vielä vähän aikaa sitten tällä paikalla oli satama-alue. Nyt Jätkäsaaren kärkeen nousee korkeita asuintaloja, joista yksi on Asunto Oy Helsingin Kompassi.

Lue lisää

Helsinkiin nousee uusi elävä kaupunginosa

Helsingin Pasilaan rakentuu uusi kaupunginosa, jonka suunnittelussa ja toteuttamisessa olemme tehneet yhteistyötä kilpailijoiden kanssa vaativissa olosuhteissa.

Lue lisää

Toimistoista hotellihuoneita

Auratalo Helsingin Töölössä on tuttu maamerkki kaupunkilaisille 60-luvun alusta lähtien. Nyt talo kokee täydellisen muutoksen, kun vanhan toimistotalon kuoriin tulee moderni kaupunkihotelli.

Lue lisää

Tiukat vaatimukset tunnelissa

Päällystämme tunnelin, joka valmistuttuaan helpottaa huomattavasti työmatkaliikennettä Kööpenhaminassa. Projektin vaatimukset ovat erittäin tiukat.

Lue lisää