Olympiastadion – maarakennustyön kouluesimerkki

Teemme louhintatöitä Helsingin olympiastadionilla, jotta perinteikäs urheilupyhättö voi jatkaa toimintaansa aktiivisena monitoimiareenana.

Toimiston ovessa lukee museolehtori. Ovesta astuu oransseissa työvaatteissa Markku Metsäpelto , työmaan vastaava mestari. "Markulla kävi tuuri. Minä olen tittelitön mies, ovessani ei lue mitään", projekti-insinööri Miro Harjumäki vitsailee. "Koko Olympiastadion suljettiin remontin ajaksi. Meidän työmaatoimistomme sijaitsee stadionilla toimivan Suomen urheilumuseon tiloissa", miehet kertovat. Aloitimme laajamittaisen maarakennusurakan Helsingin olympiastadionilla maaliskuussa 2016. Tämä on...

11.7.2016

Siltoja asfaltoimassa Venäjällä

Olemme kuunnostaneet Venäjällä kaikkiaan 220 siltaa Lemmastix- ja Lemproof-valuasfalttituotteilla. Hankkeet onnistuivat oman tuotekehityksemme, osaamisemme ja kokemuksemme ansiosta.

Lue lisää

Kohti korkeuksia

Lappeenrannan kaupunki saa Etelä-Karjalan Osuuspankin pääkonttorista uuden maamerkin, joka on samalla tärkeä osa perinteikkään City-korttelin kasvojenkohotusta.

Lue lisää

Työmaa, jonne ei pääse tietä pitkin

Rakennamme Länsi-Norjan upean Fjærlandsfjorden-vuonon alueella energiayhtiö Småkraftille vesivoimalaitoksia, tiettömän taipaleen takana. Työmaalle pääsee vain vesitse tai helikopterilla, mikä tuo urakkaan omat haasteensa.

Lue lisää

Kompassilla suunta merelle

Vielä vähän aikaa sitten tällä paikalla oli satama-alue. Nyt Jätkäsaaren kärkeen nousee korkeita asuintaloja, joista yksi on Asunto Oy Helsingin Kompassi.

Lue lisää

Helsinkiin nousee uusi elävä kaupunginosa

Helsingin Pasilaan rakentuu uusi kaupunginosa, jonka suunnittelussa ja toteuttamisessa olemme tehneet yhteistyötä kilpailijoiden kanssa vaativissa olosuhteissa.

Lue lisää

Toimistoista hotellihuoneita

Auratalo Helsingin Töölössä on tuttu maamerkki kaupunkilaisille 60-luvun alusta lähtien. Nyt talo kokee täydellisen muutoksen, kun vanhan toimistotalon kuoriin tulee moderni kaupunkihotelli.

Lue lisää

Tiukat vaatimukset tunnelissa

Päällystämme tunnelin, joka valmistuttuaan helpottaa huomattavasti työmatkaliikennettä Kööpenhaminassa. Projektin vaatimukset ovat erittäin tiukat.

Lue lisää

Maanalainen pysäköintihalli Rotermannin kortteliin

Maanalainen rakentaminen kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa kohteessa vaatii aina erityistä huolellisuutta – etenkin jos sekä maaperä että maanpäälliset vanhat rakenteet ovat hauraita.

Lue lisää