Siltoja asfaltoimassa Venäjällä

Olemme kuunnostaneet Venäjällä kaikkiaan 220 siltaa Lemmastix- ja Lemproof-valuasfalttituotteilla. Hankkeet onnistuivat oman tuotekehityksemme, osaamisemme ja kokemuksemme ansiosta.

Hyvästä työn jäljestä yritys tunnetaan. Olemme tehneet Venäjällä yli 400 000 neliömetriä vesieristyksiä ja päällystyksiä. Vuonna 2015 Moskovan alueen päällystyksen yksikkömme päällysti siltoja 118 000 neliömetriä, mikä on yli tuplasti edellisen vuoden määrä. Johtaja Leo Kaariniemi pitää merkittävimpänä kilpailuvalttinamme itse kehittämäämme valuasfalttitekniikkaa, jota on käytetty Venäjällä vuodesta 1994 alkaen siltojen rakentamisessa ja korjauksessa. Viime vuoden ykköshanke oli noin 40...

7.6.2016

Kohti korkeuksia

Lappeenrannan kaupunki saa Etelä-Karjalan Osuuspankin pääkonttorista uuden maamerkin, joka on samalla tärkeä osa perinteikkään City-korttelin kasvojenkohotusta.

Lue lisää

Työmaa, jonne ei pääse tietä pitkin

Rakennamme Länsi-Norjan upean Fjærlandsfjorden-vuonon alueella energiayhtiö Småkraftille vesivoimalaitoksia, tiettömän taipaleen takana. Työmaalle pääsee vain vesitse tai helikopterilla, mikä tuo urakkaan omat haasteensa.

Lue lisää

Kompassilla suunta merelle

Vielä vähän aikaa sitten tällä paikalla oli satama-alue. Nyt Jätkäsaaren kärkeen nousee korkeita asuintaloja, joista yksi on Asunto Oy Helsingin Kompassi.

Lue lisää

Helsinkiin nousee uusi elävä kaupunginosa

Helsingin Pasilaan rakentuu uusi kaupunginosa, jonka suunnittelussa ja toteuttamisessa olemme tehneet yhteistyötä kilpailijoiden kanssa vaativissa olosuhteissa.

Lue lisää

Toimistoista hotellihuoneita

Auratalo Helsingin Töölössä on tuttu maamerkki kaupunkilaisille 60-luvun alusta lähtien. Nyt talo kokee täydellisen muutoksen, kun vanhan toimistotalon kuoriin tulee moderni kaupunkihotelli.

Lue lisää

Tiukat vaatimukset tunnelissa

Päällystämme tunnelin, joka valmistuttuaan helpottaa huomattavasti työmatkaliikennettä Kööpenhaminassa. Projektin vaatimukset ovat erittäin tiukat.

Lue lisää

Maanalainen pysäköintihalli Rotermannin kortteliin

Maanalainen rakentaminen kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa kohteessa vaatii aina erityistä huolellisuutta – etenkin jos sekä maaperä että maanpäälliset vanhat rakenteet ovat hauraita.

Lue lisää

Tallinnan uumenissa

Tallinna Vesi havaitsi viime vuonna, että maanpinta oli alkanut painua lähellä suosittua uimarantaa. Tarvittiin pikaisia toimenpiteitä, koska alue sijaitsi Tihasen kokoojatunnelin yläpuolella. Tutkittuaan tilanteen tarkasti Tallinna Vesi kääntyi Lemminkäisen puoleen.

Lue lisää