Laatua lentoliikenteen ehdoilla

Helsinki-Vantaan lentoaseman laajennusurakka kuuluu Suomen vaativimpiin työmaihin. Rakentajilta vaaditaan korkeaa laatua turvallisuudesta tuumaakaan tinkimättä.

Finnairin laivueen tuorein täydennys ja Aasian-liikenteen lippulaiva Airbus A350 on lähes 67 metrin pituinen jätti. Siihen verrattuna laivaston toiseen päähän sijoittuva 36-metrinen Embraer 190 on kuin kirppu. Lemminkäisen työntekijöille konemallit ovat toissijaisia. Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalin laajennusurakassa heille kaikki ovat lentokoneita, koostaan riippumatta kentän kuninkaita. ”Mitä tahansa teemmekin, meidän on sovitettava työmme ja kuljetuksemme lentoliikenteen mukaan. Se...

1.8.2017

Tarkkaa ja ripeää rakentamista

Olemme Latvian Kekavan teollisuuspuiston pääurakoitsija.

Lue lisää

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Hiukkavaaran uudelle asuinalueelle Oulussa nousee monitoimitalo allianssimallilla.

Lue lisää

Öljysatamasta asuinalueeksi

Tukholman Södra Kajenin entisessä öljysatamassa luodaan perustuksia uudelle asuinalueelle. Teemme projektissa töitä maalla ja merellä.

Lue lisää

Rakennustöissä kaivoksella

Rakennamme Jällivaarassa Pohjois-Ruotsissa malminmurskauslaitosta kiivaalla tahdilla. Projekti on kaivosyhtiölle iso investointi ja meille näytön paikka.

Lue lisää

Espoossa ei kivi räjäyttämällä lopu

Blominmäen jätevedenpuhdistamo Espoossa on kooltaan vertaansa vailla oleva louhinta-urakka, jossa työntekijämme tietävät kokemuksesta, miten kunnon puhdistamo louhitaan.

Lue lisää

Asuintaloja tarpeeseen

Sosnovyi Borissa Venäjällä odotetaan jo innolla uuden asuinkompleksin Rantalan valmistumista.

Lue lisää

Moottoritie rakentuu pikavauhtia

Päällystämme Tanskan länsiosassa täysin uutta moottoritietä. Maaseutumaisemaa halkoo pian 39 kilometriä sileää tietä, joka valmistuessaan hyödyttää koko seutua.

Lue lisää

Big Room siivittää lentokentän laajennusta

Helsinki-Vantaan lentoaseman mittava laajennus vaatii työmallia, joka mahdollistaa asiakkaan ja urakoitsijan saumattoman yhteistyön. Vuosia kestävässä urakassa jokainen työvaihe suunnitellaan lentoturvallisuuden ehdoilla.

Lue lisää