Saman pöydän ääressä

Allianssimallista on hyviä kokemuksia Kempeleessä, jossa laajennamme ja saneeraamme terveyskeskusta. Työmaa valmistuu ensi vuonna.

Kempeleen terveyskeskuksen laajennusosa valmistuu ensi syksynä. Sen jälkeen alamme vaiheittain saneerata terveyskeskuksen vanhaa osaa. Uudenlaiseksi hankkeen tekee laaja yhteistyö, jonka asiakas halusi toteuttaa sen allianssimallilla. Kunta, suunnittelijat, projektinjohto ja urakoitsijat muodostavat yhteisen organisaation, joka vastaa hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta. Sekä riskit että hyödyt jaetaan yhdessä. Kempeleen kunnan tekninen johtaja Risto Sarkkinen kertoo, että kunta halusi...

27.9.2016

Uudistamishanke nousukiidossa

Tallinnan lentokentän uudistaminen on Lemminkäiselle upea mahdollisuus.

Lue lisää

Olympiastadion – maarakennustyön kouluesimerkki

Teemme louhintatöitä Helsingin olympiastadionilla, jotta perinteikäs urheilupyhättö voi jatkaa toimintaansa aktiivisena monitoimiareenana.

Lue lisää

Siltoja asfaltoimassa Venäjällä

Olemme kuunnostaneet Venäjällä kaikkiaan 220 siltaa Lemmastix- ja Lemproof-valuasfalttituotteilla. Hankkeet onnistuivat oman tuotekehityksemme, osaamisemme ja kokemuksemme ansiosta.

Lue lisää

Kohti korkeuksia

Lappeenrannan kaupunki saa Etelä-Karjalan Osuuspankin pääkonttorista uuden maamerkin, joka on samalla tärkeä osa perinteikkään City-korttelin kasvojenkohotusta.

Lue lisää

Työmaa, jonne ei pääse tietä pitkin

Rakennamme Länsi-Norjan upean Fjærlandsfjorden-vuonon alueella energiayhtiö Småkraftille vesivoimalaitoksia, tiettömän taipaleen takana. Työmaalle pääsee vain vesitse tai helikopterilla, mikä tuo urakkaan omat haasteensa.

Lue lisää

Kompassilla suunta merelle

Vielä vähän aikaa sitten tällä paikalla oli satama-alue. Nyt Jätkäsaaren kärkeen nousee korkeita asuintaloja, joista yksi on Asunto Oy Helsingin Kompassi.

Lue lisää

Helsinkiin nousee uusi elävä kaupunginosa

Helsingin Pasilaan rakentuu uusi kaupunginosa, jonka suunnittelussa ja toteuttamisessa olemme tehneet yhteistyötä kilpailijoiden kanssa vaativissa olosuhteissa.

Lue lisää

Toimistoista hotellihuoneita

Auratalo Helsingin Töölössä on tuttu maamerkki kaupunkilaisille 60-luvun alusta lähtien. Nyt talo kokee täydellisen muutoksen, kun vanhan toimistotalon kuoriin tulee moderni kaupunkihotelli.

Lue lisää