Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Hiukkavaaran uudelle asuinalueelle Oulussa nousee monitoimitalo allianssimallilla.

Olemme keskellä mäntymetsää Oulun Hiukkavaarassa. Rakennamme paikalle monitoimitaloa, johon tulee muun muassa peruskoulu ja päiväkoti. Asiakkaamme Oulun kaupunki haki Hiukkavaaran monitoimitalon toteutusta allianssimallilla. ”Asiakas ja toteuttajat miettivät allianssimallissa kaikki ratkaisut yhdessä ja jakavat hankkeen hyödyt ja riskit”, tiivistää Lemminkäisen aluejohtaja Marko Palonen. Hankkeen yhteishenki on ollut hyvä, osapuolet ovat sitoutuneita ja luottavat toisiinsa. ”Hanke etenee...

9.5.2017

Öljysatamasta asuinalueeksi

Tukholman Södra Kajenin entisessä öljysatamassa luodaan perustuksia uudelle asuinalueelle. Teemme projektissa töitä maalla ja merellä.

Lue lisää

Rakennustöissä kaivoksella

Rakennamme Jällivaarassa Pohjois-Ruotsissa malminmurskauslaitosta kiivaalla tahdilla. Projekti on kaivosyhtiölle iso investointi ja meille näytön paikka.

Lue lisää

Espoossa ei kivi räjäyttämällä lopu

Blominmäen jätevedenpuhdistamo Espoossa on kooltaan vertaansa vailla oleva louhinta-urakka, jossa työntekijämme tietävät kokemuksesta, miten kunnon puhdistamo louhitaan.

Lue lisää

Asuintaloja tarpeeseen

Sosnovyi Borissa Venäjällä odotetaan jo innolla uuden asuinkompleksin Rantalan valmistumista.

Lue lisää

Moottoritie rakentuu pikavauhtia

Päällystämme Tanskan länsiosassa täysin uutta moottoritietä. Maaseutumaisemaa halkoo pian 39 kilometriä sileää tietä, joka valmistuessaan hyödyttää koko seutua.

Lue lisää

Big Room siivittää lentokentän laajennusta

Helsinki-Vantaan lentoaseman mittava laajennus vaatii työmallia, joka mahdollistaa asiakkaan ja urakoitsijan saumattoman yhteistyön. Vuosia kestävässä urakassa jokainen työvaihe suunnitellaan lentoturvallisuuden ehdoilla.

Lue lisää

Saman pöydän ääressä

Allianssimallista on hyviä kokemuksia Kempeleessä, jossa laajennamme ja saneeraamme terveyskeskusta. Työmaa valmistuu ensi vuonna.

Lue lisää

Uudistamishanke nousukiidossa

Tallinnan lentokentän uudistaminen on Lemminkäiselle upea mahdollisuus.

Lue lisää