Strategia, visio ja arvot

Vuosina 2016–2019 siirrymme strategiamme mukaisesti taseen vahvistamisesta kohti parempaa kilpailukykyä ja kannattavaa kasvua.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan tulostamme ja kasvattamaan omistaja-arvoamme vahvistamalla tasettamme ja kehittämällä kilpailukykyisempiä toimintamalleja sekä kasvamalla kannattavasti infraprojekteissa Pohjois-Euroopassa.

Tavoitteemme on tulevina vuosina parantaa kilpailukykyä kaikissa liiketoimintasegmenteissä ja luoda vahva pohja, jolle rakentaa kannattavaa kasvua. Jalkautamme parhaita käytäntöjä yli segmentti- ja maarajojen hyödyntääksemme mittakaavaetuja parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää Lemminkäisen strategiasta.

Visiomme

Visiomme mukaisesti haluamme olla yksi alan parhaista rakennusyhtiöistä. Meille se tarkoittaa ensisijaisesti tyytyväisiä asiakkaita ja työntekijöitä.

Haluamme entistä tehokkaampien toimintamallien avulla tarjota asiakkaillemme alan parhaiden ammattilaisten suunnittelemia ja toteuttamia laadukkaita hankkeita, joissa otamme huomioon loppukäyttäjien ja ympäristön tarpeet.

Arvomme

Me asetamme ihmiset etusijalle. Meillä se tarkoittaa muun muassa sitä, että varmistamme työntekijöidemme työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin, kohtelemme kaikkia tasa-arvoisesti ja kehitämme liiketoimintaamme yhdessä.

Me kunnioitamme ja luotamme. Meillä se tarkoittaa sen ymmärtämistä, että olemme kaikki erilaisia ja arvostamme monimuotoisuutta. Teemme sen, mitä lupaamme, ajallaan. Toimimme läpinäkyvästi ja rehellisesti.

Me teemme yhteistyötä menestyäksemme. Meillä se tarkoittaa sitä, että tuemme toisiamme ja toimimme yhdessä tulosten saavuttamiseksi. Annamme sekä rakentavaa että kannustavaa palautetta ajallaan. Jaamme tietoa toisillemme.