Tulevat rakentajat huomio

Nuori, hyppää Lemminkäisen housuihin ja hae Stadin Ammattiopistoon talonrakentajaksi.

Stadin Ammattiopisto kouluttaa sekä nuoria että aikuisia talonrakentajia Helsingissä.

Talonrakentamisen perustutkintoa suorittamaan haetaan pääsääntöisesti keväisin ja syksyisin normaaleina hakuaikoina, mutta lisähakuaika on voimassa niin kauan kuin paikkoja on vapaana. Seuraa opiston verkkosivuja.

Stadin Ammattiopisto tekee tiivistä yhteistyötä työelämän kanssa: yhdessä yritysten kanssa järjestetään työssäoppimismahdollisuuksia, yritysvierailuja ja työnantajien vierailuja oppilaitoksessa sekä kehitetään koulutusta ammatillisen neuvottelukunnan kautta.

Hyppää lemminkäishousuihin

Lemminkäinen lahjoitti opiskelijoiden ja opettajien käyttöön viisi lavallista vanhentuneen mallistonsa haalareita ja muita työvaatteita. Hyppää housuihin ja ryhdy rakentajaksi!

Lemminkäishaalarit 

Lemminkäiset työskentelevät monipuolisissa rakennusalan ammatti-, työnjohto- ja tuotannonsuunnittelutehtävissä. Tiet, parkkihallit, metrotunnelit, asuinkerrostalot, logistiikkakeskukset ja yritysten toimitilat kuuluvat kaikki osaamiseemme.

Rakennusala elää ja muuttuu jatkuvasti, mutta rakentaminen ei lopu: ammattilaisia tarvitaan aina. Perustutkinto antaa pohjan, ja ala tarjoaa paljon mahdollisuuksia etenemään halukkaille.

Lisätietoja:

Stadin Ammattiopisto, koulutuspäällikkö Jari Salminen, p. 040 641 6424

Lemminkäisen avoimet työpaikat