Lemminkäinen - vahva osaaja rakentamisen markkinoilla

Olemme vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueemme suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja yli 4 700 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. 

Toimintamaat: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Venäjä, Viro, Latvia, Liettua
Liikevaihto vuonna 2016: 1,7 miljardia euroa
Henkilöstö vuonna 2016: 4 700

Liiketoimintamme

Päällystys

Rakennamme ja kunnostamme tieverkkoa kaikissa toimintamaissamme. Olemme yksi markkina-alueemme suurimmista päällystäjistä ja tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaiset päällystyksen palvelut perusväylänpidosta erikoisurakointiin.

Panostamme siihen, että asfaltti kestää pitkään ja valittu materiaali on kohteeseen paras mahdollinen. Tavoitteenamme on tuottaa ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja asiakkaillemme. Tarjoamme myös korkeatasoisia erikoispäällysteitä väylille ja alueille, joilla on eritysvaatimuksia kulutuksen kestävyydelle. Haastavien kohteiden, kuten lentokenttien, päällystäminen on erikoisosaamistamme.

Infrarakentaminen

Meillä on vankka kokemus vaativasta infrarakentamisesta Pohjois-Euroopassa. Erikoisosaamistamme ovat haastavat kaupunkiolosuhteet ja liikennehankkeet sekä suuret teollisuus- ja voimalaitosprojektit.

Tarjoamme lisäksi monipuolisia erikoisurakoinnin palveluita muun muassa maanalaisten tilojen rakentamiseen, vaativiin pohjarakennuskohteisiin sekä perustusten vahvistamiseen.

Talonrakentaminen

Rakennamme asuntoja ja toimitiloja Suomessa ja Venäjällä. Toteutamme myös vaativia korjaushankkeita sekä tilojen käyttötarkoitusmuutoksia.

Rakennamme laadukkaita koteja hyville paikoille kasvukeskuksiin. Valttejamme ovat asuntojen laatu ja sijainti hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden läheisyydessä.

Rakennamme toimivia ja kestäviä tiloja, jotka tukevat työskentelyä, tuottavuutta ja käyttäjien viihtyvyyttä. Kiinnitämme huomiota tilojen muunneltavuuteen ja energiatehokkuuteen.

Meistä saat luotettavan kumppanin myös kiinteistöjohtamiseen. Saat meiltä kiinteistöjohtamisen palvelut rakennuksen koko elinkaarelle. Elinkaarimallilla toteutettavissa hankkeissa saat meiltä suunnittelun ja rakentamisen lisäksi tilojen ylläpitoon liittyvät palvelut useiden vuosien ajaksi.

Lisätietoa Lemminkäisestä: