Vinkkejä hakijalle

Vinkkejä hakijalle

Lemminkäiselle palkataan jatkuvasti luotettavia, aktiivisia ja motivoituneita ammattilaisia lukuisiin eri työtehtäviin. Tutustu verkkosivuillamme Lemminkäisen strategiaan, toimintaan, tuotteisiin ja palveluihin, reippaaseen tekemisen meininkiin ja siihen, mitä kaikkea olemme yli satavuotisen historiamme aikana saaneet aikaiseksi. Mikäli olet mielestäsi lemminkäismateriaalia, laita hakemus vetämään!

Ilmoitamme avoimet työpaikat verkkosivuillamme sekä Oikotie- ja Rekrytointi.com-sivustoilla. Myös Mol.fi:stä, LinkedInistä, Facebookista sekä lehdistä voit löytää Lemminkäisen työpaikkailmoituksia.

Hakemuksen jättäminen

Kun olet kertaalleen tallentanut työhakemuksen, voit vaivattomasti päivittää jättämääsi hakemusta tai hakea muita avoimia työpaikkoja muokkaamalla samaa hakemuspohjaa. Säilytämme työhakemuksia rekisterissämme kuusi kuukautta. Yksityisyyden suojan turvaamiseksi emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Työhaastatteluun valmistautuminen

Käymme läpi kaikki työhakemukset ja kutsumme haastatteluihin henkilöt, jotka hakemuksen perusteella parhaiten soveltuvat avoimeen paikkaan. Tähän vaikuttavat muun muassa aiempi työkokemus ja koulutustausta. Toimihenkilö- ja johtotason rekrytoinneissa käytämme työhaastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointeja parhaan hakijan löytämiseksi.

Haastatteluun valmistautuessasi mieti etukäteen mitä haluat kertoa itsestäsi, osaamisestasi, työ- ja koulutushistoriastasi sekä vahvuuksistasi. Mieti, millä vakuutat haastattelijat siitä, että olet juuri etsimämme henkilö.  Mieti myös mitä haluat vielä tietää avoinna olevasta työpaikasta ja Lemminkäisestä. Tutustu meihin etukäteen lukemalla esimerkiksi verkkosivujamme tai vuosikertomustamme, tykkäämällä meistä Facebookissa tai seuraamalla LinkedInissä Muista olla oma itsesi!

Kerromme kaikille työhakemuksen jättäneille rekrytoinnin etenemisestä joko sähköpostitse tai puhelimitse riippuen siitä kuinka pitkälle haku on edennyt.