Päällystämisen ja asfaltin asiantuntija

Työharjoittelu

Voit suorittaa opintoihisi kuuluvan harjoittelun kaikilla Lemminkäisen toimialoilla. Tarjoamme harjoittelupaikkoja sekä ammattiin opiskeleville, AMK-opiskelijoille että yliopisto-opiskelijoille.

Työharjoittelu kehittää valmiuksiasi siirtää teoriassa opitut asiat käytäntöön ja tarjoaa samalla arvokasta työkokemusta. Lemminkäisellä pääset tutustumaan käynnissä oleviin työkohteisiimme koulutustasi vastaavalta alalta. Harjoittelun voit aloittaa projekteistamme riippuen ympäri vuoden.

Ammatillisten oppilaitosten opiskelijat pääsevät tutustumaan työssäoppimisjakson aikana perustutkintoon kuuluviin sisältöihin työelämän näkökulmasta. Jakson aikana on myös mahdollista erikoistua rakentamisen erikoisosaamista vaativiin ammatteihin.

Korkeakouluopiskelijoiden haalariharjoittelussa tutustut kesän aikana työmaatoimintaan alan huippuosaajien opastuksella. Tämän jakson jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä työnjohtoharjoitteluun, johon sisältyy yleensä ensin työnjohdon avustavia tehtäviä ja myöhemmin itsenäistä työnjohtovastuuta. Työtehtäviin voi sisältyä lisäksi muun muassa hankintaa ja suunnittelua.

Tarjoamme harjoittelumahdollisuuksia myös ulkomailla sekä liiketoiminnan tukipalveluissa, kuten esimerkiksi talouden ja henkilöstötyön tehtävissä.