Kesätyö, harjoittelu, opinnäytetyö - hanki työkokemusta jo opiskelijana

Työkokemuksen kartuttaminen alkaa yleensä jo opiskeluaikana. Opiskelujen aikaiset kesätyöt ja harjoittelut antavat tukea opintoihin ja mahdollisuuden tutustua omaan opintoalaan käytännössä.

Haluamme tarjota nuorille ja opiskelijoille sekä kesätyö-, harjoittelu että työssäoppimispaikkoja ympäri Suomen. Muutamia harjoittelupaikkoja on vuosittain tarjolla myös kansainvälisissä yksiköissämme. Meille on erittäin tärkeää, että opiskelijat voivat jo opintojen aikana tutustua Lemminkäiseen työnantajana. Samalla me löydämme tulevaisuuden lemminkäisiä. Opinnäytetyö tai työharjoittelu ja kesätyöt ovat hyvä silta opinnoista vakituiseen työsuhteeseen Lemminkäisellä.

Tutustu näillä sivuilla tarkemmin opiskelujen aikaisiin työmahdollisuuksiisi meillä. Voit myös jättää hakemuksen harjoittelu-, opinnäytetyö- tai oppisopimuspaikkaan.

Kesäksi raksalle töihin

Tarjoamme joka kesä mielenkiintoisia kesätyöpaikkoja rakennusalan opiskelijoille ja rakennusalasta kiinnostuneille ympäri Suomen. Otamme kesätöihin rakennusalalle aikovia sekä alaa opiskelevia. Meillä on tarjolla koulutusalan ja koulutuksen valmiusasteen mukaan monenlaisia kesätöitä. Kesälemminkäisenä pääset mukaan projekteihin rakentamisen paraatipaikoille.

Kesätyönhaku vuodelle 2018 alkaa 2.1.2018.