Oletko lemminkäismateriaalia?

Töihin raksalle, missä rakentaa Lemminkäinen

Kaikki työntekijät ovat Lemminkäiselle erittäin tärkeitä. Meillä arvostetaan luotettavuutta ja arvojemme mukaista toimintaa. Lemminkäiset tekevät rakentavaa yhteistyötä, toimivat toisia kunnioittaen ja tavoittelevat yhdessä muiden kanssa kestävää kasvua ja kehitystä.

Tekemällä oman työmme mahdollisimman hyvin voimme edistää koko Lemminkäisen tavoitteita. Meistä löytyy laatua, ammattitaitoa, ammattiylpeyttä, vahvaa työmoraalia ja pyrkimystä parempaan.

Erityisen tärkeitä ominaisuuksia työntekijöillemme ovat rakentamisen monipuolisuuden tuntemus, halu kehittää omaa ammattitaitoa sekä asiakaspalvelutaidot. Osaat ja haluat tehdä työsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kielitaito korostuu entisestään Lemminkäisen yhä kansainvälistyessä - englannin ja venäjän kielen taitajat ovat meillä arvostettuja. Projektinjohtotaidot ja projektimainen työskentelytapa ovat tärkeitä miltei kaikissa tehtävissä. Taloudellinen osaaminen ja kustannustietous ovat tärkeitä. Lemminkäisillä on hyvät tietotekniset taidot ja erityisesti rakennusalan tietokoneohjelmistojen tuntemus.