Arvioi Lemminkäinen työnantajana

Oletko parhaillaan tai oletko joskus ollut töissä Lemminkäisellä? Haluaisitko jakaa kokemuksesi Lemminkäisestä työnantajana?

Olemme ottaneet käyttöömme Evulaten palvelun, jossa nykyiset ja vanhat työntekijämme voivat antaa Lemminkäiselle arvosanan työnantajana. Arvostelu tehdään anonyymisti. Evulate on uusi palvelu, ja Lemminkäinen on ottanut sen käyttönsä ensimmäisten yritysten joukossa.

Mielipiteesi kiinnostaa meitä ja potentiaalisia työntekijöitämme

Haluamme jakaa myös ulkopuolisille henkilöstömme mielipiteitä ja ajatuksia Lemminkäisestä yrityksenä ja työnantajana. Evulaten avulla meistä kiinnostuneet työnhakijat kuulevat suoraan työntekijöiltämme, millaista meillä on työskennellä.
Seuraamme säännöllisesti kanavaan kertyvää palautetta ja sen myötä saamme konkreettista tietoa siitä, mitä asiat ovat meillä hyvin ja missä on vielä kehitettävää.

Minkälainen työpaikka Lemminkäinen on?

Käy tekemässä Evulaten sivulla oleva arvostelu.  Kerro, mitä ajattelet Lemminkäisestä ja minkälaiseksi koet tai koit meillä työskentelyn.

Palautteen jättämisen jälkeen pyydetään luomaan tili – sinun tarvitsee laittaa vain sähköpostiosoite. Sähköpostiosoitteita ei yhdistetä vastauksiin ja vastaat anonyyminä.

Tee arviointi Lemminkäisestä Evulaten verkkosivuilla