Lemminkäinen työnantajana

Mahdollisuutesi meillä

Lemminkäisellä pääset mukaan upeisiin rakennusprojekteihin Suomessa ja ulkomailla.

Projektimme vaihtelevat infrarakentamisesta uudis- ja korjausrakentamiseen. Elinkaarihankkeissamme vastaamme esimerkiksi koulujen rakentamisesta ja rakennusten ylläpitämisestä parin vuosikymmenen ajan. Tiet, parkkihallit, metrotunnelit, asuinkerrostalot, logistiikkakeskukset ja yritysten toimitilat kuuluvat kaikki osaamiseemme.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa rakennusalan ammatti-, työnjohto- ja tuotannonsuunnittelutehtävissä. Työmaillamme toimivat muun muassa kirvesmiehet, laatoittajat sekä muurarit. Infrarakentamisen hankkeissa tarvitsemme esimerkiksi tunnelityöntekijöitä, koneenkuljettajia ja kolamiehiä. Projektien suunnittelusta, aikataulutuksesta, hankintojen valmistelusta ja esimiestehtävistä vastaavat projektipäälliköt, rakennusmestarit, työnjohtajat, projekti-insinöörit sekä muut rakennusalan asiantuntijat ja päälliköt.

Liiketoiminnan tuesta vastaavat erilaisissa talouden, henkilöstötyön, lakiasioiden, tietohallinnon, hankinnan sekä viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija- sekä johtotehtävissä työskentelevät henkilöt.

Mahdollisuuksia on paljon ja pystyt itse vaikuttamaan uraasi ja kehityspolkuusi Lemminkäisellä.