Työharjoittelu

Kesäduuni huipulta vai syvältä?

Valitsetko kesäduunin, joka on  huipulta vai syvältä? Kesätyönhakumme on auki 16.1.2017 - 31.3.2017.

Otamme kesätöihin rakennusalalle aikovia sekä alaa opiskelevia. Kesälemminkäisenä pääset mukaan rakentamisen paraatipaikkojen projekteihin. Tarjoamme koulutusalan ja koulutuksen valmiusasteen mukaan monenlaisia kesätöitä - myös liiketoiminnan tukipalveluissa, kuten taloushallinnon tehtävissä. Tarjoammea kesällä 2017 lukuisia kesätyöpaikkoja ympäri Suomen.

Kesäksi raksalle töihin

Tarvitsemme paljon kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin, kuten lapiomiehiksi, murskaustyöntekijöiksi ja työnjohtoharjoittelijoiksi. Teemme myös paljon tutkimusta ja tuotekehitystä, joten tarvitsemme laboratorioihimme laborantteja ja laboratorioharjoittelijoita.

Infrarakentamisen kesätyöntekijänä voit päästä näkemään päällystyksen, kiviainestoiminnan, maarakentamisen tai muiden erilaisten infraprojektien työmaita.

Talonrakentamisen työmaillemme tarvitsemme kesätyöntekijöitä haalariharjoitteluun, jonka aikana pääsee näkemään työmaan toimintaa rakennusapumiehen roolissa.

Pidemmälle opinnoissaan päässeille tarjoamme myös mahdollisuuden työnjohtoharjoitteluun, jossa kehitytään työnjohtoroolissa osaavien ammattilaisten perehdytyksellä.

Jätä hakemuksesi heti tai viimeistään 31.3.2017.

Kesätyöhakumme on auki

Hae paikkaa