Työharjoittelu

Kesäduuni huipulta vai syvältä?

Valitsetko kesäduunin, joka on huipulta vai syvältä? Kesätyönhakumme on auki 2.1.2018−31.3.2018.

Hae kesätyöpaikkaa!

Otamme kesätöihin rakennusalalle aikovia sekä alaa opiskelevia. Kesätyöntekijänä pääset mukaan rakentamisen paraatipaikkojen projekteihin. Tarjoamme koulutusalan ja koulutuksen valmiusasteen mukaan monenlaisia kesätöitä. Tarjoamme kesällä 2018 lukuisia kesätyöpaikkoja ympäri Suomen.

Kesäksi raksalle töihin

Tarvitsemme paljon kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin, kuten lapiomiehiksi, murskaustyöntekijöiksi ja työnjohtoharjoittelijoiksi. Teemme myös paljon tutkimusta ja tuotekehitystä, joten tarvitsemme laboratorioihimme laborantteja ja laboratorioharjoittelijoita.

Infrarakentamisen kesätyöntekijänä voit päästä näkemään päällystyksen, kiviainestoiminnan, maarakentamisen tai muiden erilaisten infraprojektien työmaita.

Talonrakentamisen työmaillemme tarvitsemme kesätyöntekijöitä haalariharjoitteluun, jonka aikana pääsee näkemään työmaan toimintaa rakennusapumiehen roolissa.

Pidemmälle opinnoissaan päässeille tarjoamme myös mahdollisuuden työnjohtoharjoitteluun, jossa kehitytään työnjohtoroolissa osaavien ammattilaisten perehdytyksellä.

Jätä hakemuksesi heti tai viimeistään 31.3.2018.

Lemminkäinen ja YIT suunnittelevat yhdistymistä

Lemminkäinen ja YIT ilmoittivat kesäkuussa 2017 suunnitelmasta yhdistää yhtiöt. Uusi YIT tulee toimimaan 11 maassa ja sen liiketoiminta-alueet ovat Asuminen, Toimitilat, Infra ja Kiinteistöt.

Suomessa Kilpailu- ja kuluttajaviraston (”KKV”) Lemminkäisen ja YIT:n sulautumista koskeva selvitys on valmistunut. KKV on ilmoittanut, että se tulee hyväksymään sulautumisen sellaisenaan. KKV tulee antamaan lopullisen hyväksymispäätöksensä sen määräpäivänä 26.1.2018, jolloin Lemminkäinen tiedottaa päätöksestä erikseen.

KKV:n lopullisen hyväksymispäätöksen jälkeen Lemminkäinen ja YIT ovat saaneet kaikki sulautumisen täytäntöönpanon edellyttämät viranomaishyväksynnät. Lemminkäisen ja YIT:n on tarkoitus toteuttaa sulautuminen 1.2.2018 edellyttäen, että kaikki sulautumisen toteuttamisedellytykset täyttyvät kyseisenä ajankohtana.

Lemminkäiselle lähetetyt kesätyöhakemukset ovat voimassa myös yhdistymisen toteuduttua.

Yhdistymisen toteuduttua tiedotamme hakijoita sähköpostitse. Tässä yhteydessä kerromme miten toimia, mikäli et halua hakemuksesi siirtyvän yhdistyneeseen yritykseen. Lisätietoa Lemminkäisen ja YIT:n yhdistymisestä.

Kesätyöhakumme on auki

Hae paikkaa