Kilpailuvirasto ei löytänyt epäselvyyksiä Lemminkäisen kivityöurakoinnista

LEMMINKÄINEN OYJ               LEHDISTÖTIEDOTE    20.12.2012 KLO 15.45

KILPAILUVIRASTO EI LÖYTÄNYT EPÄSELVYYKSIÄ LEMMINKÄISEN KIVITYÖURAKOINNISTA

Kilpailuvirasto on saanut päätökseen talvella 2010 - 2011 alkaneen tutkimuksensa Helsingin kaupungin luonnonkivityöurakoinnista. Osana tutkimusta selvitettiin, onko Lemminkäisen kivityöurakointi-liiketoiminnossa osallistuttu kilpailurajoituslain vastaisiin menettelyihin. Kilpailuvirasto toteaa, että sillä ei ole aihetta enempiin toimenpiteisiin, ja näin ollen Kilpailuvirasto poistaa asian käsittelystä.

Tutkimuksen kohteena olivat Helsingin kaupungin luonnonkivityöurakat vuosilta 1998 - 2011. Lemminkäisen lisäksi tutkinnan kohteena olivat Kivilinja Yhtiöt Oy, Rakennustaito Hirvonen Oy ja Suomen Maisemarakentaja Oy.

Lemminkäinen on tiedottanut Kilpailuviraston tutkimuksesta 10.5.2011.

LEMMINKÄINEN OYJ
Konserniviestintä

LISÄTIETOJA:
Lakiasiainjohtaja Johan Nybergh
Lemminkäinen Oyj
Puh. 02071 54811
johan.nybergh@lemminkainen.com

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

www.lemminkainen.fi

Lemminkäinen-konserni toimii rakentamisen kaikilla osa-alueilla. Konsernin toimialat ovat talonrakentaminen, infrarakentaminen, talotekniikka ja kansainväliset toiminnot. Liikevaihto vuonna 2011 oli noin 2,2 miljardia euroa, josta kansainvälisen liiketoiminnan osuus oli noin kolmannes. Konsernin palveluksessa työskentelee keskimäärin 8 000 henkilöä. Lemminkäinen Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.lemminkainen.fi